”Jeg får ufatteligt meget energi, hver gang jeg er i krise”

Pia Osbæck
pia@bureaubiz.dk

Branchefolk i medierne: Kendt reklamedirektør fortæller om sit liv som barnløs kvinde. Hun ved, at det er ved at være sidste udkald, hvis hun stadig skal nå at få et barn.

Livet bliver først virkelig interessant, når man begynder at kende sig selv og foretage de voldsomme skift. Og sjovt nok bliver det altid bedre, synes Anne Glad, der er direktør i reklamebureauet Envision og vært på ’Kender du typen’.

”Jeg får ufatteligt meget energi, hver gang jeg er i krise. For så ved jeg, at jeg er i gang med at forlade den del af mit liv, der var forkert”, siger hun til Berlingske.

En væsentlig ting har hun dog omgået i sin evige jagt efter et liv styret af passionen: Børn. Og som 41-årig ved hun, at det nu er ved at være sidste udkald, hvis hun skal nå at forplante sig.

”Jeg fortryder det ikke, for jeg har simpelthen så meget andet. Jeg har et rigt liv og har det så sjovt. Jeg får masser af kærlighed og har masser af dybe relationer. Men jeg forstår godt, at det er svært at forstå for mødre. De har jo et helt konkret barn, de skal lege mentalt med at vælge fra. Og det kan man jo ikke. Jeg synes, børn er sjove at være sammen med. Og jeg tænker også tit ’Gud, hvor ville jeg løse konflikterne med mit barn på en anden måde en dig, hvis det var mit barn’.

Men jeg tænker aldrig, når jeg lægger mig til at sove om aftenen: ’Bare jeg havde et barn’. Det er simpelthen ikke en tanke, der nogensinde strejfer mig. Jeg er vokset op i en dejlig, tryg familie. Så på sin vis har jeg udfoldet og levet det liv. Jeg har intet behov for at gentage det eller gøre det bedre eller anderledes. Det er ikke det, jeg skal” (Berlingske Fri, Lørdag, p. 10-11).