Jem & Fix udvider med taktisk bureau

Peter Engholm
25@mail.dk

UncleGrey er uforandret kreativt leadbureau, men på det taktiske felt har byggekæden nu valgt et ”bureau af en vis størrelse og kaliber”.

Sidst, vi hørte fra Jem & Fix på bureau-fronten, var i efteråret, da byggekæden – sammen med UncleGrey og Carat – vandt en Advertising Effectiveness Award.

Nu følger så endnu et bureau, Republica, som Jem & Fix pr. 1. januar 2015 indleder et taktisk samarbejde med.

”Jem & Fix er vokset og har udviklet sig gennem en årrække. Tiden var kommet til at samarbejde med et bureau af en vis størrelse og kaliber, der kan udfordre os til at komme endnu længere og blive endnu mere effektive,” siger Claus Petersen, salgs- og indkøbsdirektør i Jem & Fix.

Det nye samarbejde, der vil omfatte reklameproduktion i både Danmark og Sverige, berører ikke de felter, som UncleGrey beskæftiger sig med. Det gælder derimod de områder, som Clausen Grafisk i Odense hidtil har håndteret.

Hos Republica kalder direktør Lars Berntsen det kommende samarbejde for et godt match, idet begge parter er ”er vokset ud af et dybt og bredt fundament i den danske detailhandel”.

Foruden taktisk rådgivning vil Republica stille sit setup i Bangladesh til rådighed til Jem & Fix.

Clausen Gruppen, der ejer Clausen Grafisk, gjorde i foråret sit reklamebureau til en selvstændig enhed. Bureauet hedder Kindly og har ifølge hjemmesiden 24 medarbejdere.