Jøp, Ove & Myrthu-partner starter kommunikationsbureau

Anja Christensen
stud.ling.merc

De to partnere vil forene det forretningsstrategiske perspektiv med virksomhedens eksterne og interne kommunikation, samt fokusere på indholdet af kommunikationen.

Anne Hasselholm, der indtil nu har været hos Jøp, Ove & Myrthu i 18 år, de sidste 12 som partner, har sammen med Claus Quiding – der var associeret partner fra 2013 til 2015 – startet nyt kommunikationsbureau op under navnet Hass Q & Co.

”Den store erfaring, som jeg har fået gennem mine 18 år som rådgiver i Jøp, Ove & Myrthu, vil jeg gerne folde ud i nye rammer. Derfor har jeg afviklet mit medejerskab i Jøp, Ove & Myrthu Vest, og starter en ny virksomhed,” fortæller Anne Hasselholm.

De to partnere i Hass Q & Co er begge uddannet journalister og mødte hinanden i 2013 da de arbejdede som kolleger hos Jøp, Ove & Myrthu. Det nystartede bureau vil bruge kommunikation i et strategisk perspektiv og fokusere på at levere kommunikation, der kan skabe resultater.

”Det optager os, at kommunikation brugt i et strategisk perspektiv flytter holdninger og handlinger og dermed skaber forretningsmæssige resultater for vores kunder. Vi bruger gerne den journalistiske værktøjskasse, som består af grundig research, kritiske vinkler og tydelig formidling,” siger Anne Hasselholm.

Partnerne vil forene det forretningsstrategiske perspektiv med virksomhedens eksterne og interne kommunikation, samt fokusere på indholdet af kommunikationen.

”Vi oplever, at der er plads til et kommunikationsbureau med betroede rådgivere, der kender og forstår sammenhængen mellem de forretningsmæssige strategier og virksomhedens kommunikation både internt og eksternt. Som rådgivere har vi fokus på indholdet i kommunikationen og modtagerens behov, og ikke om logoet skal være gult eller sort eller en fascination af et hav af forskellige mediekanaler,” siger Claus Quiding.

Bureauet kommer til at skille sig ud ved at fokusere på netværksbaseret kommunikation, så specialister kan blive tilknyttet hver enkelt opgave, og er derfor også nu på udkig efter interessante kommunikationsfolk inden for virksomhedskommunikation og brandopbygning.

Hass Q & Co kommer til at være placeret på havnen i Aarhus.