Af Bureaubiz og The Orbit Agency

5% hader Rudolfs røde tud. 25% kører med en ulovlig cykellygte ...

Vi har spurgt danskerne. Og de hader George Michael. I al fald i december, når han synger Last Christmas. Han var ellers i fint selskab, med bl.a. Søren Banjomus på en flot andenplads foran Glade Jul og alle de andre jule-klassikere. Men danskerne foretrækker altså at høre den om Rudolf frem for George.

Vi kender alle farven på hans tud, men i virkeligheden bliver den ikke rød nok til, at danskerne selv kan finde hjem, når de ligner Rudolf. Forbruget af taxaer stiger nemlig med 100% i december.

Det er gode nyheder, for hvis dem med lidt for røde næser satte sig op på en cykel i stedet for ind i en taxa, så ville 4 ud af 10 af dem nemlig sidde med en cykellygte, der hverken var lovlig eller sikker nok.

Og ikke nok med det. 429 gange var en bilist, der lignede Rudolf lidt for meget, involveret i personuheld. Tænk, hvis han samtidig havde lyttet til George Michael, så kunne det for alvor være endt som Last Christmas. Så hellere Taxa. Eller Uber.

Big Data, Small Data, irrelevant info, buzz-words og anekdoter i et lunefuldt sammensurium bragt til dig af Bureaubiz & The Orbit Agency. Sammen med Norstat har vi lavet en analyse, hvor vi spørger et repræsentativt udsnit af danskerne om deres holdninger og adfærd i julen og kombineret det med data fra: Forbrugerrådet Tænk

Kommentarer

Få nyhedsbrev

Tilmeld dig Bureaubiz’ ugentlige brief om bureauer, reklamefolk og marketing - og kom bedre rundt om branchen hver dag.

Tilmeld nyhedsbrev
En del af Creative Club