Just/Kidde endnu ikke konkurs. Der mangler et telefonnummer

Finn Graversen
fg@kabelmail.dk

Mens Uffe Just har travlt med at starte sit nye bureau op, mangler Sø- og Handelsretten et telefonnr. for at kunne behandle konkurssagen.

Det er mere end en måned siden, at adm. dir. Uffe Just, Just/Kidde, annoncerede, at bureauet var gået konkurs.

Ikke desto mindre er det ikke tilfældet endnu. Godt nok er der for adskillige uger siden indsendt en egenbegæring om konkurs til Sø- og Handelsretten. Men der manglede et telefonnummer, så retten kunne komme i kontakt med Uffe Just, og det har man så efterlyst pr. brev – men endnu ikke modtaget.

Derfor er sagen ikke behandlet, og der er således ikke sat en konkursbehandling i gang.

Det får sagen til at fremstå noget mystisk, for der er således ikke noget, der tyder på, at nogen af kreditorerne har begæret en konkurs. Det betyder også, at eventuelt fyrede medarbejdere ikke kan gå i Lønmodtagernes Garantifond, fordi det kræver, at sagen har været behandlet i retten.

Det har ikke været muligt at få fat i Uffe Just, men han har på den anden side travlt med at starte sit nye bureau op, og fortalte til Markedsføring i fredags om mulighederne i markedet og hvordan han er enig med Dansk Annoncørforenings adm. dir., Otto B. Christiansen, i at der er penge på marketingbudgetterne.

Han fortalte desuden om de af Just/Kiddes kunder, som bliver kunder i det nye bureau. Det bærer navnet Society og bygger på det tidligere Icom Nordic med binavnet Den Store Bagedag.

Reklamebureauet Just/Kidde foregik i regi af et selskab med navnet Medie og Reklameselskabet, og det er kun dette af Uffe Just’s og Carsten Kidde’s selskaber, der er på vej i konkurs

De kunder, Uffe Just har fået tilsagn om er: Bayer Crop Science (landsbrugskemi), Weishaupt (gaskedler), Pharma-Vinci (Vivag intimsæbe), BFE (Brancheforeningen for Forbruger Elektronik), Air Liquid (industrigas) og 3M.