Kasper Schmeichel bliver co-designer for Jack & Jones

Peter Engholm
25@mail.dk

Subbrandet Jack & Jones Tech indgår samarbejde med landsholdets målmand Kasper Schmeichel. Det resulterer i to årlige kollektioner.

Fra Chrstopher Walken til Kasper Schmeichel. Det internationale dansk-ejede tøj-mærke, Jack & Jones, har fem sub-brands, og Hollywood-skuespilleren Walken dryssede magi over Premium By Jack & Jones. Nu involverer målmanden Schmeichel sig i et andet subbrand – Jack & Jones Tech – der er ”multifunktionelt sportswear til den aktive fyr”.

Samarbejdet vil resultere i to Schmeichel X Jack & Jones Tech-kollektioner om året med Kasper Schmeichel som co-designer og ambassadør. Den første kollektion rammer udvalgte butikker i efteråret 2015.

Som målmand på det danske landshold og hos Premier League-klubben Leicester City F.C. har Kasper Schmeichel – ifølge en pressemeddelelse – vist, “hvordan en målrettet attitude kan tage dig helt til tops”.

Den erfaring og knowhow, som Kasper Schmeichel har opnået i sin tilværelse som professionel sportsudøver vil være grundlaget for hans rolle som co-designer på Schmeichel X Jack & Jones Tech-kollektionerne.

”Jeg glæder mig til at arbejde sammen med Jack & Jones Tech. Vi deler mange af de samme værdier – work hard, play hard, train hard. Jeg ser frem til at blive en del af at designe tøj, som matcher min måde at være på,” siger Kasper Schmeichel i pressemeddelelsen.

Hos Jack & Jones Techs siger Buying og Design Manager, Martin Scherning:

”Vi sætter pris på Kaspers ydmyge tilgang til sit talent og hans dedikerede natur – og vi synes, at Jack & Jones Tech og Kasper Schmeichel er et åbenlyst match. Han er involveret i produkterne fra start til slut og bidrager til design og funktionalitet som del af designteamet på Jack & Jones hovedkontoret i Brande”.

Mens Christopher Walken-filmene blev skabt af &Co og Bacon, vil Kasper Schmeichel-samarbejdet og -kollektionerne blive håndteret af Jack & Jones uden bureau-bistand.