Af Zandra Damsgaard zandra@bureaubiz.dk

Selveste Apple fremhæver en ny app, der skal gøre livet lettere for småbørnsforældre. App-bureau står bag, og ophavsmanden – den tidligere TV- og radiovært Morten Resen – har fået hjælp af et par kendte iværksættere.

Skal Emma hjem til Anna og lege på torsdag? Eller var det William, som havde en aftale med Gustav?

Den netop lancerede app GoLittle tager, som navnet antyder, fat i en af moderne børnefamiliers små udfordringer, nemlig legeaftalerne.

App’en er udviklet af Shape og tager udgangspunkt i mange af de funktioner, man kender fra eksempelvis firmamøder, herunder mulighed for at synkronisere med telefonens kort -og kalender-apps.

Formålet er at gøre det lettere at håndtere sine børns legeaftaler og andre aktiviteter.

Dagens app
Bag GoLittle står tidligere TV- og radiovært Morten Resen (foto), som har et par kendte iværksættere ryggen. Justeat-stifteren Jesper Buch og Birgit Aaby, der har etableret rengøringsvirksomheden Combi Service, er begge involveret i en række start-ups og i øvrigt kendt fra DR-programserien ’Løvens Hule’.

GoLittle blev lanceret i App Store i søndags og udmærkede sig tirsdag ved at blive udvalgt af Apple som ’Dagens App’.

”Vi tager det som et stort skulderklap fra Apples side, når de mener, at app’en lever op til deres høje standarder for design, brugervenlighed og funktionalitet. Vi møder en del folk med en god idé hver uge, men Morten skiller sig ud med sit drive og engagement,” siger Nicolas Linde, der er medstifter og kreativ direktør i Shape.

App-bureauet har også deltaget i podcasten ’Morten Resen: Start-up’, i hvilken Morten Resen har fulgt etableringen af sin virksomhed og udviklingen af GoLittle.

Virvar af beskeder
Som far til to børn på fire og syv år kender Morten Resen alt til udfordringerne med legeaftaler og andre aktiviteter for de små. Det var en af årsagerne til, at han i 2016 forlod jobbet som vært på TV 2’s Go’morgen Danmark for at starte en karriere som app-entrepreneur.

”Nogle af målene med GoLittle har været at fjerne den typisk endeløse strøm af tekstbeskeder og opkald og mindske antallet af misforståelser, når forældre laver legeaftaler. Virvaret af opkald og beskeder er erstattet af et enkelt tryk på en knap, hvis man accepterer legeaftalen. Samtidig kan man se, hvor legeaftalen finder sted og hvem den ansvarlige forælder er inklusive telefonnummer,” fortæller Morten Resen.

I første omgang tjener han og medejerne ikke penge på GoLittle, men det er planen på sigt. Forretningsmodellen ligger tæt på Tripadvisors, og det er således hensigten at komme til at arbejde med forskellige samarbejdspartnere, der måtte være relevante for børnefamilier.

 

Opgradér til BureaubizPro og bring dig og dine kollegaer i front med vigtig viden om bureaubranchen.

Kom på forkant med vigtig viden om bureau- og marketingbranchen. Skriv til britta@bureaubiz.dk og få et godt tilbud. Du kan også ringe på  71 74 79 91

Med Bureaubiz Pro får du:

  • Bureaurapporten trykt og digitalt
  • BureauNyt
  • PersonNyt
  • Bureaubattle
  • Bureaukalenderen
  • Brancheanalyser
  • Udbudsvagten
  • Fuld adgang til Bureaubiz.dk
  • Årligt gå-hjem-møde
Køb nu

Kommentarer