Køkkenfirma dropper skuespillere i tv-reklame

peng

Designet MS12 fra Svane Køkkenet bliver på tv taget i brug af arkitekten selv – og hans datter.

Når Svane Køkkenet går på TV2 med sit nye tv-spot, er der hakket af ved autentiteten. Fra start til slut spilles rollerne af virkelighedens personer.

Det er designeren selv, arkitekt, MAA Rolf Birk, der finder inspiration til et moderne trækøkken i en dansk skov med asketræer. Og han tager sin egen datter i hånden og arbejder sammen med hende i det nye MS12 køkken:

”Oprindeligt var ideen at få skuespillere til at optræde som familie, men vi vil gerne fastholde det autentiske og være i øjenhøjde med vores forbrugere,” siger Merete Steenberg Thomsen, der er brand marketing manager hos Svane Køkkenet. Hun tilføjer:

”Rolf Birk har tidligere optrådt i tv-reklamer, så han var scenevant og optræder her på hjemmebane. Det var nærliggende at prøve med en af hans egne døtre, og det blik, som hun sender sin far inde i køkkenet, er så ægte og nærværende. Samme effekt kunne vi aldrig opnå med skuespillere.”

I tv-spottet demonstrerer Rolf Birk en ny feature, nemlig Move Section, som kan bevæge en hel køkkenø 20 centimer op eller ned, så far og datter kan arbejde side om side med at bage og snitte grøntsager.

Rolf Birk demonstrerer også, hvordan en hel væg med en enkel bevægelse kan lukkes og gemme alle køkkenmaskiner og -redskaber væk.

En anden af tv-spottets scener er optaget på køkkenfabrikken ved Holstebro, hvor det er en af fabrikkens egne produktionsfolk, der giver køkkenelementerne form og finish.

Agency Spring står for konceptet, og spottet er produceret af M2 film.