Kolding-bureau åbner i Odense

Finn Graversen
fg@kabelmail.dk

SEO-bureauet, OnlinePartners har åbnet afdeling for at samle odenseanske kunder op.

Det har ofte vist sig, at der er langt fra Jylland til København – i hvert fald så langt at en del jyske bureauer har følt behov for at åbne i Hovedstaden.

Men der kan også være langt nok fra Kolding til Odense til at åbne en ny afdeling – i hvert fald når man hedder OnlinePartners.

Bureauet beskæftiger sig med SEO og hensigten er, at odenseanske kunder får bedre mulighed for at få en personlig service fra bureauet.

”Vi har mange kunder i Odense-området, og den her udvidelse giver dem mulighed for at mødes personligt med os for blandt andet at drøfte forretningsstrategier og ideer,” siger adm. dir. Rune Hansen og fortsætter:

”Afdelingen kommer også til at have positiv betydning for en del af vores medarbejdere, da mange af dem bor i Odense. Dermed sparer vi dem for at pendle til Kolding hver dag. Vi mener, det er en win-win situation for alle parter.”

Han ser desuden gode muligheder i forhold til at skabe mere vækst i Odense. Da virksomheden åbnede afdelingen i Aarhus sidste sommer, gik der ikke mange måneder, før de måtte flytte til nye, større lokaler.