Kolding-bureau må sige farvel til direktør og partner

Peter Engholm
25@mail.dk

Søren Schnedler er nu ene om at eje Masters, efter at med-partneren har bestemt sig for at gå nye veje.

Masters i Kolding har haft trange år – men fastholdt medarbejderstaben. Det har givet lav bruttoavance pr. medarbejder og en høj lønandel, men i maj meldte bureauet om fremgang:

“Fra slutningen af 2010 og her i 1. kvartal er det gået rigtig godt – vi har lavet et overskud på 600.000 kr. i 1. kvartal”, sagde Marianne Hjaltelin, direktør og partner i Masters, ved den lejlighed.

Her fire måneder efter går det fortsat godt i Masters, men fremover inkluderer en Masters-snak ikke Marianne Hjaltelin.

“Det er korrekt, at Marianne har sagt farvel. Hun har besluttet at ville prøve noget andet – uden at hun på nuværende tidspunkt ved, hvad det skal være. Ikke nødvendigvis inden for bureaubranchen,” siger Søren Schnedler, direktør og nu ene-partner i Masters.

Han understreger, at hendes afgang sker uden dramatik og i god ro og orden.

“Det har været hårde tider, og Marianne har fået al regnen lige i ansigtet. Vi har fornyet og optimeret organisationen gennem 1. halvår, så det er med oprejst pande, at hun stopper, for hun afleverer et Masters i god gænge – med nye kunder og nye projekter for de eksisterende kunder,” siger Søren Schnedler.

Marianne Hjaltelin har også fungeret som planner, og på den plads afløses hun af Tue Knudsen, journalistuddannet tekstforfatter og planner, der kommer fra en stilling som kommunikationschef i Business Kolding, og som tidligere har været på TV2 og DR.

Hvem der evt. skal afløse Marianne Hjaltelin på partner-siden, er endnu ikke afgjort. I 2010 var der tre partnere i Masters, og Søren Schnedler er ikke afvisende over for flere med-ejere.

“Tunge ressourcer, der bidrager til bureauet, skal have muligheden for at blive partnere. Men dette er ingen kontakt-annonce, forstået sådan, at jeg allerede kender de personer, der kan komme på tale,” siger Søren Schnedler.