Frank & Frank bliver del af 727 Communication

Emil Malte Simonsen
emil.s@bureaubiz.dk

Frank & Frank tager alle kunder med sig til 727 Communication, hvor begge træder ind i ledelsen.

Tomandsbureauet Frank & Frank, der består af Bente Frank og Tina Frank, bliver en del af 727 Communication, der har til huse i Stilling nær Skanderborg. Frank & Frank træder ind i ledelsen hos 727 Communication, hvor de fortsat skal udvikle kreative løsninger. Bente Frank får titel af client service director, mens Tina Frank ansættes som senior art director. 

Med sig tager Frank & Frank sine kunder, der bl.a. tæller Nordisk Film Biografer, Region Hovedstaden, Alfred Pedersen & Søn, pierre.dk Autolakering og GLS Denmark. 

I en pressemeddelelse siger adm. dir. i 727 Communication, Flemming Kok, at man “længe har haft et godt øje til de to Frank’er,” og at man med det nye samarbejde håber at nå “op i en højere kreativ liga.” Her oplyses det også, at kontakten blev taget i efteråret, hvilket viste sig at være den helt rette timing for Frank & Frank. 

“Henvendelsen fra 727 kom på et tidspunkt, hvor Tina og jeg var igang med at udarbejde en vækststrategi for bureauet – og en fælles fremtid med 727 viste sig hurtigt at være den helt rigtige løftestang,” siger Bente Frank i pressemeddelelsen. Hun suppleres af Tina Frank:

“Vi glæder os til at kunne tilbyde vores kunder en større palette af ydelser gennem 727’s digitale bureau, Klean. Det nye samarbejde giver os desuden mulighed for at kunne lave endnu mere af det, vi brænder for: new bizz opgaver såvel som strategisk og kreativ udvikling af egne og nye kunder. Vi er i den grad klar til start og ser frem til en på alle måder spændende fremtid”.