KOMM Dagen: Hvad har kunstig intelligens med dig at gøre?

Pia Osbæck
pia@bureaubiz.dk

Du kan møde en perlerække af oplægsholdere på Komm Dagen, som fx: Tao Thomsen, Ørnulf Johnsen, Jakob Kahlen, Martin Søgård, Mads Hofman, Michael Gade, Brian Holm og Jakob Engel-Smith.

Teknologi har det med at udvikle sig hele tiden. Lige nu taler alle om ChatGPT, Dall-E, Midjourney og Stable Diffusion. Måske har det ikke nogen betydning for din forretning lige nu. Men det kan det hurtigt få.

På Komm Dagen, som Creative Club og GRAKOM arrangerer, er kunstig intelligens et af de tre temaer, som er på programmet. Tao Thomsen var oprindeligt fremtidsforsker, før han blev reklamemand og har vundet den ypperste af alle priser – grand prix – ved reklamefilmfestivalen, Cannes Lions.

Mens Tao Thomsen kommer og fortæller om, hvad der sker, når man kombinerer algoritme-genereret tekst med prisvindende kreative ideer, vil CEO i det mest prisvindende danske bureau, & Co., Ørnulf Johnsen, komme og fortælle om, hvordan kreativitet er en god forretning.

Kunstig intelligens er også en del af designeres fremtid. Hos e-Types har man allerede flere kundeeksempler på, at kunstig intelligens har skabt værdi. Dem kommer Jakob Kahlen og Martin Søgård Hansen og fortæller om.

Hvordan kommunikerer man uden at greenwashe?

Et andet tema, der er meget oppe i disse år, er bæredygtighed og hvordan virksomheder kommunikerer uden at greenwashe. Det vil Kristine Clement fra Greenpeace komme og fortælle om sammen med Grakoms direktør for ESG & Bæredygtighed, Carsten Bøg.

Endelig er der på KOMM Dagen fokus på, hvordan man skaber en god arbejdsplads. Måske er det ved at arbejde fire dage om ugen, som Mads Hofman fra det digitale bureau, Abtion, kommer og fortæller om. Også Camilla Hillerup fra Microsoft kommer og giver sit input til, hvordan man skaber den bedste arbejdskultur.

Den tidligere cykelrytter og sportsdirektør Brian Holm kommer med sine erfaringer for, hvordan man får succes som et team, når ikke alle kan være stjerne, men nogle også må være vandbærere.

Sidst, men absolut ikke mindst vil den stadig relativt nye kulturminister Jakob Engel-Schmidt møde op og fortælle, hvad erhvervslivet og branchen kan forvente af den nye regering.

Se programmet og tilmeld dig her