Kommunikationsbureau ansætter Martin Geertsen

Pia Osbæck
pia@bureaubiz.dk

Martin Geertsen blev ikke genvalgt til Folketinget sidste år, efter at have siddet i Folketinget siden 2018. Den 1. marts starter han som director hos kommunikationsbureauet Primetime.

Primetime ansætter Martin Geertsen, der i mange år har beskæftiget sig med sundhedspolitik i Region
Hovedstaden og som sundhedsordfører for Venstre på Christiansborg. Ved Folketingsvalget i november sidste år, blev han ikke genvalgt efter at have siddet i Folketinget siden 2018.

Den 1. marts starter han som director hos Primetime og nedlægger på den baggrund sit hverv som medlem af regionsrådet og trækker sig som folketingskandidat for Venstre.

Om sin ansættelse siger Martin Geertsen:

”Jeg ser meget frem til via min erfaring og mit netværk at yde mit bidrag til at bygge bro mellem de mange aktører på sundhedsområdet og den politiske beslutningsproces. Der er masser at tage fat på f.eks. i forhold til at skabe bedre forhold for mennesker med kroniske lidelser, kræftområdet, personlig medicin, arbejdskraftbesparende teknologi, samarbejdet mellem offentlige og private behandlingssteder og meget andet. Jeg glæder mig til at blive en del af Primetime, der de seneste år er vokset, og hvor der er en masse dygtige kollegaer med mange forskellige kompetencer.”

Ansættelsen af Martin Geertsen skal især styrke bureauets indsats på sundhedsområdet, men
forventningen er også, at Geertsens politiske erfaring vil skabe værdi for
kunderne på andre områder, siger managing partner i Primetime, Casper Hyldekvist:

”Martin er vel en af dem, der ved mest om sundhedspolitik i Danmark, og derfor er vi super glade for at få ham med ombord. Derudover har Martin også en karriere som borgmester i København med i bagagen, og derfor også indgående erfaring med f.eks. byudviklings- og infrastrukturprojekter, ligesom han har
beskæftiget sig med en række andre politikområder, der er relevante for vores kunder.”

Martin Geertsen har tidligere været ansat i kommunikationsbranchen, nemlig som public affairs director hos Rud Pedersen samt som associate director hos Cohn & Wolfe.

Den mest promintente, der tidligere er gået denne vej er, er Gitte Lillelund Bech, der var forsvarsminister og medlem af venstre og som siden har været ansat i en længere årrække hos Advice. Hun er nu ansat i Dansk Erhverv.