Konservative leder efter nyt bureau

Peter Engholm
25@mail.dk

Sideløbende med kommunalvalgkampen søger partiet en eller flere bureauer i et samarbejde, der som minimum skal vare frem til næste folketingsvalg.

Senest i november 2011 skal der afholdes folketingsvalg, men da valgkampsperioden nu om stunder reelt er perioden mellem to valg, så føler Det Konservative Folkeparti sig ikke for tidligt ude ved at lede efter et nyt bureau nu.

Meldingen lyder, at mens man “arbejder benhårdt med kommunal- og regionsrådsvalget”, så er man i partiet “på udkig efter et nyt bureau”.

Det udelukker i givet fald Kunde & Co, der må siges at være de konservatives eksisterende bureau, idet man har bistået partiet i forbindelse med de to seneste folketingsvalg i hhv. 2005 og 2007.

Derudover har Bates Y&R stået for enkeltstående projekter i forbindelse med Europa-parlamentsvalget, men om dette bureau er ude eller inde – dét ønsker partiets generalsekretær Morten Bangsgaard ikke at oplyse:

“Jeg forventer i løbet af de næste par uger at få lukket en egentlig aftale med den eller de samarbejdspartnere, der skal være de konservatives bureau frem til i hvert fald næste folketingsvalg.”

Er det business as usual, når I skal ud at vælge nyt bureau?

“Processen er den samme, men verden ændrer sig. Det betyder bl.a., at der vil blive lagt markant mere vægt på onlinedelen,” siger Morten Bangsgaard.

Så må andre elementer som udgangspunkt nedprioriteres – med mindre I da planlægger at øge budgettet …

“Det er endnu for tidligt at tale om,” siger Morten Bangsgaard.