Af Peter Engholm 25@mail.dk

Geelmuyden Kiese, Skandinaviens største PR-bureau, har ansat ny direktør til sin danske public affairs-afdeling. En mand med politisk erfaring.

Den 1. december har Benny Damsgaard første arbejdsdag hos Geelmuyden Kiese i Danmark, hvor han skal stå i spidsen for bureauets afdeling for public affairs.

Benny Damsgaard har de seneste mange år arbejdet i og omkring toppen af dansk politik, og var indtil i sommer hos Det Konservative Folkeparti, hvor han var i godt tre år var chef for partiets Presse- og Informationstjeneste.

Før han kom til de konservative, var Benny Damsgaard i en årrække hos Dansk Industri, senest som rådgiver for arbejdsgiverorganisationens adm. direktør.

Geelmuyden Kieses danske direktør, Janna Sundewall, udtrykker med disse ord sin glæde over, at Benny Damsgaard ”har sagt ja til at komme ombord”:

”Hans mange års erfaring fra politik og erhvervsliv er lige netop det, vi har ledt efter til at styrke vores public affairs-arbejde. Geelmuyden Kiese er i gang med en spændende rejse, hvor vi opruster på en række centrale områder. Her passer Benny Damsgaards erfaring og hans meget brede netværk på Christiansborg og i dansk erhvervsliv perfekt ind.”

Selv siger den kommende direktør for Geelmuyden Kieses danske public affairs afdeling i en pressemeddelelse:

”Det var ikke svært for mig at sige ja, da Geelmuyden Kiese henvendte sig – tværtimod. GK har i mange år været et af Danmarks skarpeste rådgiverhuse, og de er netop nu i gang med en spændende udvikling, som jeg meget gerne vil være en del af. Jeg glæder mig til at komme i gang med arbejdet og hjælpe GK’s kunder med deres udfordringer sammen med resten af det stærke rådgiver team.”

Kommentarer

Få nyhedsbrev

Tilmeld dig Bureaubiz’ ugentlige brief om bureauer, reklamefolk og marketing - og kom bedre rundt om branchen hver dag.

Tilmeld nyhedsbrev
En del af Creative Club