Konstellation fuldender sit kollektiv

Finn Graversen
fg@kabelmail.dk

Et social media bureau er flyttet ind på adressen ved Søerne i København, og dermed er fire bureauer og 40 medarbejdere samlet.

Her midt i februar er social media bureauet Untold flyttet ind på Søtorvet 5 i København. Bureauet rummer syv personer, som derved får 33 nye kollegaer, bofæller eller hvad man nu vil kalde dem.

Det drejer sig nemlig om Konstellations lokaler, hvor man i forvejen finder tre andre bureauer. Ud over Konstellation er det PR-bureauet Hansen Agenda og det digitale bureau, KathArt Interactive.

Med Untolds ankomst erklærer Konstellations CEO og partner, Nicolai Elmqvist, at de sidste brikker i visionen nu er faldet på plads. Visionen handler om at skabe et setup der kan løfte store og tunge kommunikationsopgaver, som kræver 360 tænkning og som i vid udstrækning er baseret på involverende indhold og drevet gennem dialogskabende koncepter.

Sammensætningen af bureauer er ikke tilfældigt, men en større plan i forhold til at have det rigtige kompetencesæt under samme tag. Selvom bureauerne ikke er gift med hinanden og også indgår i andre samarbejder, er der et ønske om at løfte større projekter sammen indenfor brand- og kommunikationsstrategi, kreativ udvikling, content, PR, community management og digital produktion.

“Vi ser det som en nødvendighed at have specialviden indenfor disse discipliner, hvis man vil skabe succesfulde kampagner og kommunikationsløsninger fremadrettet. Nemlig en specialviden i, hvordan man involverer og engagerer forbrugerne og får dialogen til at vokse i de communities som vi målretter vores budskaber efter. Det er vi alle sammen rigtig gode til på hver vores måde,” siger Nicolai Elmqvist.

Untold beskriver sig selv som et “et strategisk community management bureau, som med sociale medier, bygger bro mellem virksomheder og deres kunder, så begge parter oplever større værdi af relationen. Untolds formål og spidskompetence er at hjælpe virksomheder med at opbygge en relevant og autentisk tilstedeværelse på sociale medier og skabe større involvering i produkter og services. Untold er strategiske rådgivere såvel som praktiske håndværkere, der varetager opgaver i spændet fra daglig community management til udformning af organisationens social media strategi, fra online markeds- og samtaleanalyse til opsætning af annoncering på sociale netværk.”