Af Pia Osbæck pia@bureaubiz.dk
Susanne Lund (th) og adm.dir. for Eggs Ulla Sommerfelt.

Susanne Lund har fået tilbudt - og sagt ja til - et job i en norsk designvirksomhed, der åbner kontor i Danmark.

Efter tre år på posten som CEO, er Susanne Lund blevet headhuntet til en norsk designvirksomhed, der åbner i Danmark.

Susanne Lund stopper som som adm. dir for Konstellation & Republica og bureauet skal derfor ud at lede efter ny direktør.

Årsagen til, at hun stopper, er at hun er blevet headhuntet til en stilling som direktør for den norske design-virksomhed Eggs Design, som starter i Danmark. Desuden skal hun være CMO for den samlede Eggs-gruppe.

Susanne Lund, der før Konstellation+Republica var 12 år hos Bates Y&R, senest som strategisk direktør, siger om begrundelsen for, at hun lod sig friste af det nye job:

”Hvis jobtilbuddet var kommet for et år siden, havde jeg ikke gjort det, for dengang var der stadig skibe i søen. Men nu er bureauet i topform, vi har gennemført en vellykket transformation og vi kommer ud med et flot 2017 regnskab, så timingen er rigtig.”

Hun fortæller videre, at det er muligheden for at arbejde inden for design og innovation, der har fået hende til at takke ja til jobbet.

“Ideo har altid været et stort forbillede for mig, og Eggs er i min optik, det norske svar herpå. Processerne, problemstillingerne og de muligheder der ligger indenfor design thinking er fascinerende. Eggs placerer sig i det meget attraktive krydsfelt, hvor dyb menneskelig indsigt og solid forretningsforståelse kombineres med stærke kreative, innovative og teknologiske kompetencer. Det at kunne skabe innovationer, der reelt løser problemer og som gør en positiv forskel for mennesker er meget inspirerende og et stærk drive for mig.”

Susanne Lund tilføjer, at det både bliver spændende at skulle bygge virksomheden op i Danmark samt stå for den internationale udvikling i koncernen som CMO.

Samtidig fortæller hun, at hun også har fået en interessant ejerandel, men vil ikke ud med, hvor meget det er.

Der er også bureauer, der arbejder med innovative løsninger, kommer I til at konkurrere med dem?

”Ja, vi kan godt konkurrere med reklamebureauer, for der er flere og flere, der også går innovationsvejen, men hos eggs, er det deres core business.”

Flere kandidater til Susanne Lunds stilling
Republica & Konstellations bestyrelsesformand Lasse Bolander er allerede i dialog med kandidater, der skal erstatte Susanne Lund.

“Susanne har gennem de seneste 3 år stået i spidsen for en transformation af Republica fra et mere taktisk fokuseret retail-bureau til et strategisk full-service bureau. Vi har været glade for Susanne, og ønsker hende held og lykke fremover. Vi er nu i dialog med nogle spændende kandidater, som skal føre Konstellation & Republica videre på den interessante rejse, som ligger forude”

Susanne Lund starter hos Eggs Danmark den 1. marts, hvor det danske kontor åbner. Eggs blev stiftet i 2011 i Norge af bl.a. danske Ulla Sommerfelt.

Kommentarer

Få nyhedsbrev

Tilmeld dig Bureaubiz’ ugentlige brief om bureauer, reklamefolk og marketing - og kom bedre rundt om branchen hver dag.

Tilmeld nyhedsbrev
En del af Creative Club