Af Peter Engholm 25@mail.dk

Mette Hassing Christensen er hentet fra AdPeople og bliver produktionsdirektør. Samtidig stopper bureauets COO.

Konstellation & Republica skærper kompetence-fladerne med en ændring i bureauets ledelse.

Mette Hassing Christensen er ny produktionsdirektør og kommer fra AdPeople, hvor hun de seneste 12 år har været produktionsdirektør for EMEA. Hun var med til at opbygge AdPeople-enheden GraphicPeople i Dhaka, Bangladesh, der er vokset fra 5 til 250 medarbejdere.

Samtidig har bureauet sagt farvel til COO Lars Berntsen.

Susanne Lund, der er adm. direktør i Konstellation & Republica, forklarer ændringen således:

”I relation til at opbygge stærkere kompetenceenheder har vi valgt at nedlægge COO-stillingen og i stedet for oprette en produktionsdirektør-stilling samt fordele de øvrige COO-opgaver i de respektive kompetenceenheder. I den forbindelse er vi blevet enige med COO Lars Berntsen om at vores veje skulle skilles. Lars har ydet en kæmpe indsats for bureauet i 15 år, og er en meget kompetent ressource inden for sit felt. Alt sker i god ro og orden. Lars og jeg har haft en fin dialog om processen og det videre forløb. Og vi ønsker ham al det bedste for fremtiden.”

Om ansættelsen af Mette Hassing Christensen siger Susanne Lund:

”Mette har mange års erfaring i kompleks katalogproduktion. Blandt andet har hun været med til at styre Dell Accounten, hvor AdPeople producerede kataloger til 45 lande. Vi er rigtig glade for at få hende ombord på grund af de stærke faglige og ikke mindst menneskelige kompetencer”.

Ledelsen i Konstellation & Republica består udover Susanne Lund, Claus Leinøe og Mette Hassing Christensen af de kreative direktører Clare McNally og Thomas Pries og af Retail Impact-direktør Peter Zimmermann.

Mette Hassing Christensen tiltræder 1. oktober og siger:

”Det skal ikke være nogen hemmelighed at Konstellation & Republica længe havde stået på min ønskeseddel. Så da muligheden kom, var der ingen betænkningstid. Også selv om jeg på det tidspunkt var højgravid.”

Hun har de seneste 13 år dannet par med Kenneth og sammen har de Mille på 8 år og Maya på 2 måneder. Mille var tidligt med mor på arbejde på AdPeople og gik under navnet ”bureau- babyen”. Nu har Kenneth taget orlov for at passe lille Maya fra oktober, så mor kan tage på arbejde:

”Det er takket være Kenneth, at jeg kunne sige ja til dette job, og jeg ville ønske at flere mænd gjorde som ham. Så fik vi sikkert også flere kvindelige ledere, som så mange jo efterspørger”, siger Mette Hassing Christensen.

Kommentarer

Få nyhedsbrev

Tilmeld dig Bureaubiz’ ugentlige brief om bureauer, reklamefolk og marketing - og kom bedre rundt om branchen hver dag.

Tilmeld nyhedsbrev
En del af Creative Club