Kontaktdirektør forlader Bergsøe4 efter tre måneder

Peter Engholm
25@mail.dk

Bergsøe4 blev reelt en overgang mellem partnerskaber i Cross-Border Communications og Manipultaion.as

Efter toenhalv måned på posten som kontaktdirektør forlader Henrik Binzer Bergsøe4 for den 2. juni til fordel for Manupulation.as.

“Jeg fik alle beføjelser, der skulle til for at fungere som kontaktdirektør – og mere til. Samtidig har jeg haft det godt med kollegerne på Bergsøe4. Men jeg har valgt nye udfordringer hos Manipulation.as, der er et bureau sprængfyldt at vision og energi”, siger Hernik Binzer.

Han tiltræder en stilling som konsulent i Manipulation.as og indtræder samtidig som partner i bureauet, der får følgende skudsmål:

“Mange bureauer er født ud af bureaubranchen, men hos Manipulation.as er det forretningsfolk, der også tænker kommunikation. Den tilgang gør det naturligt at tale med salgsdirektøren – og ikke udelukkende marketingchefen”, siger Henrik Binzer.

Før Bergsøe4 var Henrik Binzer partner i det tidligere Bergsøe3; BtB bureauet Cross-Border Communications (CBC).

Ifølge en artikel i Markedsføring den 8. maj 2007 afsluttede CBC dengang et glidende generationsskifte, hvor de to hidtidige ejere, Claus Bruun og Bill Riley, rent juridisk rakte tøjlerne videre til fire CBC-nøglemedarbejdere, heriblandt Henrik Binzer. Skiftet blev indledt i 2001 og afsluttedes med aflæggelsen af regnskabet for 2006.