Kontant afregning: AdPeople siger farvel til direktør

Finn Graversen
fg@kabelmail.dk

Der er klare mål for en leder i AdPeople. Det koster Thomas Ladefoged jobbet. Indtil videre overtager Emre Gürsoy ansvaret.

Opdateret: Emre Gürsoy får ekstra travlt i den kommende tid. Jobbet som President & COO for AdPeople Worldwide bliver nemlig nu suppleret med ansvaret for bureauets kontor i København. og dermed for EMEA.

Bureauet har nemlig sagt farvel til Thomas Ladefoged, som det sidste halvandet år har varetaget rollen som managing director, EMEA, Adpeople Worldwide.

Baggrunden er, at man ikke har været tilfreds med udviklingen, men parterne har været enige om beslutningen. Thomas Ladefoged er stoppet.

“Jeg kan bekræfte, at Thomas Ladefoged ikke længere er adm. direktør for AdPeople Worldwide. Vi stiller store krav til vores ledende medarbejdere og har klare strategiske- og forretningsmæssige mål. Dem går vi ikke på kompromis med,” siger Emre Gürsoy og tilføjer:

“Vores kontor i København er stedet, hvor vi startede. Derfor er det vigtigt for os, at vi har et stærkt kontor her – og derfor er der stillet nogle klare mål op. De er ikke nået, og så må vi overveje en anden løsning.”

Thomas Ladefoged har ikke ønsket at kommentere skilsmissen – dog tilføjer han kort, at “alle mønter har to sider.”

Emre Gürsoy skal nu i gang med at lede efter en ny direktør. Det må selvfølgelig godt gå hurtigt.

“På grund af min geografiske nærhed til kontoret og tætte samarbejde med vores kunder, overtager jeg midlertidigt Thomas’ ansvarsområder indtil en passende kandidat til posten som adm. direktør i København er fundet. Jeg vil varetage disse opgaver sideløbende med mine øvrige internationale ansvarsområder som Global President & COO og jeg har derfor en stor interesse i hurtigt at finde en ny kandidat til posten,” siger Emre Gürsoy og fortsætter:

“Men det er også vigtigt at vi finder den rigtige, så vi vil bruge den nødvendige tid på at afsøge markedet.”