Kreakom skal have ny formand

Pia Osbæck
pia@bureaubiz.dk

Jens Peter Jensen fra Hjaltelin Stahl og nuværende formand for Kreativitet & Kommunikation, har valgt ikke at genopstille til brancheforeningens generalforsamling senere på måneden. Bestyrelsen indstiller Kim Boisen fra Robert/Boisen & Like-minded.

Når Kreativitet & Kommunikation afholder deres årlige generalforsamling torsdag den 25. marts 2021, skal brancheforeningen vælge ny formand, da den nuværende formand Jens Peter Jensen ikke genopstiller. 

Som ny formand bliver Kreakoms nuværende næstformand, Kim Boisen, CEO i Robert/Boisen & Like-minded, indstillet af en enig bestyrelse.

Jens Peter Jensen, der til daglig er  CEO i Hjaltelin Stahl, siger i en pressemeddelelse om sin beslutning:

”Det er med meget stort vemod, at jeg vælger at forlade min bestyrelses-og formandspost her pr. 25. marts. Med Accentures køb af Hjaltelin Stahl for godt to år siden, er der sat en helt ny og meget ambitiøs nordisk strategi for vores udvikling og integration med Accenture Interactive. Vi vil vokse med tocifrede vækstrater på både omsætning og medarbejdere. Derudover skal Hjaltelin Stahl inden for de næste 6-12 måneder have synkroniseret processer og systemer til vores øvrige families ways-of-working. Så der er fart på. På den baggrund vil det ikke være muligt også at opfylde de krav, jeg selv stiller til varetagelsen af formandsposten for Kreativitet & Kommunikation, i de kommende år. Det er min personlige konklusion og derfor et valg, jeg har været nødsaget til at træffe, selvom det vitterligt er med vemod, da jeg elsker vores forening og vores dream-team af en bestyrelse.”

Jens Peter Jensen

Jens Peter Jensen har siddet som formand de seneste fire år og har i alt været 11 år i Kreativitet & Kommunikations bestyrelse.

Kim Boisen har været næstformand i 2 år, og siddet i bestyrelsen i så mange år, at han ikke kan huske det. Men det er i hvert fald længere end Jens Peter Jensen.

Før Jens Peter Jensen var Mona Juul formand for Kreakom. Hun var dengang CEO hos Envision, nu er hun folketingsmedlem for Konservative.