Kreativ kändis viser sin italienske borg frem på tv

Peter Engholm
25@mail.dk

Morten Angelo, kreativ direktør i Brandhouse, har sit ”syditalienske fristed” i Bo Bedre og på TV2s Liebhaverne i aften.

Optakten til aftenens fodboldlandskamp Albanien-Danmark behøver ikke at være holdopstilling og nationalhymner, men et kig på Morten Angelos ejendom i Syditalien.

Kl. 20.00 viser TV2 nemlig udsendelsen Liebhaverne, hvor “ejendomsmægler Jan Fog (…) vurderer en smuk ejendom i Syditalien, der er forvandlet fra en ruin til en luksusbolig.”

Bag ejendommen står den kreative direktør i Brandhouse og Tina Horsted.

“Jeg har en desire for at bygge reder – ligesom vores bureau er en rede for hverdagen. Samtidig er jeg ikke bleg for at iscenesætte færdigheder og handlinger i det offentlige rum – hvad enten det er mig som person eller Brandhouse. Jeg har således aldrig været bange for at vise min bolig frem – på den måde ser kunder og potentielle kunder inden for design og indretning også min formåen. Jeg er ikke mere røget, end jeg er speget,” siger Morten Angelo.

Han får i tv-omtalen ros for at have “kræset om alle detaljer for at fange den rette stemning”, men luksusboligen er ikke blot på tv, den er også i Elle Decoration UK og i Bo Bedre, der beskriver den som “Reklamekongens eventyrlige Ridderborg”. Reportagen kan ses her,

I artiklen nævnes Tina Horsted som Morten Angelos kone, men baggrunden for, at huset er i Liebhaverne i aften, er, at det er sat til salg – for parret er blevet skilt.

“Dette kan ikke løftes alene. Det har været et vanvidshus – og en sindsyg spændende proces. Og jeg glæder mig til at bygge min næste rede. Det bliver dog mere beskedent. Noget, jeg kan løfte alene, og som ikke indebærer, at kæresten skal spytte i kassen for at være med i,” siger Morten Angelo.

Aftenens resultat kan godt afsløres her – ja, ikke fodboldkampen, men hvad Jan Fog når frem til, at ridderborgen skal koste: 10 mio. kr. samt hvad man forhandler sig frem til, at indboet har af værdi.

Grunden er på 39.000 kvm, boligen er på 300 kvm – og rummer 14 sovepladser fordelt på 4 soveværelser.