Kreativ konkurrence for Bureaubiz’ læsere

Pia Osbæck
pia@bureaubiz.dk

Bureaubiz giver i samarbejde med formanden for Creative Circle, Dorte Nielsen, en kreativ opgave til læserne de næste syv uger. Vær med. For sjov og for at blive inspireret.

Bureaubiz igangsætter en kreativ konkurrence, som kommer til at køre over de næste syv uger.

Selvom konkurrencen mest er for sjov, er det også for at gøre opmærksom på, at det lige har været kreativitetens uge, der startede den 15. april – hvor det i øvrigt var Leonardo Da Vincis fødselsdag – og slutter i dag den 21. april, som er FNs World of Innovation-day.

Konkurrencen på Bureaubiz er lavet i samarbejde med Dorte Nielsen, der er formand for Creative Circle. Dorte vil hver uge stille en kreativ opgave til Bureaubiz’ læsere. Til inspiration og kreativ sjov.

Samtidig vil Dorte hver uge udvælge en vinder, som er den, der har løst den kreative opgave på den bedste, sjoveste og mest originale måde.

Vinderen kan vælge én af de tre bøger, som Dorte Nielsen har skrevet og valgt opgaverne ud fra, nemlig: Den kreative tænkers hemmelighed, Opgavebog for kreative tænkere og Opgavebog for små kreative tænkere.

Kreativitetens uge skal fremmes
Grunden til, at Dorte Nielsen slår et slag for kreativitetens uge, der officielt hedder World Creativity and Innovation Week, er at hun – udover altid gerne vil fremme kreativitet – er blevet valgt til advisory board for World Creativity and Innovation Week, som man fejrer i mere end 50 lande.

Hun har derfor hver dag fra 15.-21. april lagt en kreativ opgave op på sin Facebook-profil, og det gav ideen til, at vi også gerne vil tilbyde Bureaubiz’ læsere at løse en opgave over de næste syv uger.

Som medlem af advisory boardet er Dorte blevet bedt om, at kreativitetens uge bliver fremmet ikke bare i Danmark, men i hele Europa.

”Derfor er jeg i gang med at rekruttere forskellige institutioner til at være med til næste år, og opvarmningen sker i år med at lægge kreative opgaver ud, så vi kan inspirere folk til at tænke i kreativitet, og hvis Bureaubiz’ læsere vil lege med de næste syv uger, giver jeg gerne en bog hver uge til vinderen”, siger Dorte Nielsen.

Dorte Nielsen

Dagens opgave er skabt af Dorte Nielsen og Katrine Granholm og er fra Opgavebøgerne, skrevet af de to samme

Hvordan griber du ugens opgave an? 

Sådan deltager du
Du deltager i konkurrencen ved at uploade et billede eller en video på Bureaubiz’ Facebook-opslag, hvor du viser, hvordan du løser opgaven. Det giver inspiration til andre, og det er det, det hele handler om: Inspirere hinanden til at være kreative.

Se lidt inspiration i videoen her.