Kreativ konkurrence: Her er opgave nr. 3 – og se vinderen af opgave 2

Pia Osbæck
pia@bureaubiz.dk

11 meget spændende bidrag blev leveret i sidste uges opgave. Nogle kunne slet ikke stoppe igen og kom med flere bidrag. Se de sjove løsninger fra Rune, Kasper, Andreas, Gustav, Oluf, Lena, og Viva – og se hvem der vandt.

 
“Wow! Tak for de mange fantasifulde og sjove indsendelser i denne uge. Det har bestemt ikke være let at vælge en vinder. Jeg er glad for at se bredden af idéerne, der går fra alt lige fra krøller, rutchebaner, pasta, slik og slanger til præventionsmidler, indvolde og navlestrenge. Jo længere vi når ud, og jo mere uventet sammenhængen er, jo mere original er idéen. Der er stor ros til alle indsenderne for deres idérigdom i denne uge,” siger Dorte Nielsen, dommer i Bureaubiz’ kreative konkurrence.
 
Allersidst i artiklen kan du læse om den nye opgave. Her kan du se buddene på, hvad en spiraltelefonledning kan give af kreative tanker – og derunder kan du se hvem der vandt:
 
Andreas Arnaa:
Andreas Arnaa:
Andreas Aarnaa:
 
Lena Eskildsen:
 
Rune Bjerre:
 
Kasper Vindeløv:
 
Gustav Krarup:
 
Oluf Valdemar Nielsen:
 
Viva Eva Brincher Galbiati:
 
Viva Eva Brincher Galbiati:
 
Viva Eva Brincher Galbiati:
 
Ugens vinder er Oluf Valdemar Nielsen.
 
Begge dommere, Katrine Granholm og Dorte Nielsen var enige om valget: “Oluf vinder med rutchebanen. Det er en dejlig humoristisk løsning, der bringer et smil på læben. Løsningen er enkel, sjov og godt set.”
 
Stort tillykke til Oluf, der vinder et eksemplar af det nye spil: Connection Memory Game, der er udviklet af Dorte Nielsen og Katrine Granholm.
 
Spillet er i øvrigt netop blevet lanceret. Det kan købes i Bogladen ved Søerne, Østerbrogade 54 og i galleriet Limited Works, Blågårdsgade 11B. Senere på måneden fås det online.
 
Ny opgave
I denne uge er udfordringen at tage udgangspunkt i en snegl, der er fra en af brikkerne i spillet (se billedet øverst i artiklen). Opgaven er at se på sneglen og se nye sammenhænge. Gå en tur i byen, observér og se, hvad du kan finde. Post din idé på Facebook. Du behøver ikke inkludere billedet af sneglen.