Kreativ konkurrence – opgave nr. 4

Emil Malte Simonsen,
emil.s@bureaubiz.dk

Se alle løsninger af sidste uges opgave og hvem Dorte Nielsen kårer til vinder. Denne uges opgave handler om at kunne se sammenhænge og observere, når du bliver udfordret til at finde inspiration ved at gå en tur. Vær med i konkurrencen – for sjov og til inspiration for andre.

Vi giver bolden op til 4. runde af vores kreative konkurrence. Denne uges opgave handler om at sætte gang i de små grå ved at gøre brug af ét af de ældste tricks i bogen: gå en lang tur. Men før vi præciserer opgaven, skal sidste uges vinder kåres. 

Buddene på, hvordan man kreativt kan skabe forbindelser og sammenhænge kommer her:

Anne Sofie Borregaard Andersen:

 

Mikkel Hagedorn:

Camilla Berlick;

Til at kåre vinderen har vi opgavens ophavskvinde, Dorte Nielsen, som enerådende dommer. Opgaven er fra  ‘Opgavebog for Små Kreative Tænkere’, som Dorte Nielsen har skrevet sammen med Katrine Granholm.

Om ugens indsendte bud siger hun “Camilla Berlick, Anne Sofie Borregaard Andersen og Mikkel Hagedorn har alle lavet nogle herlige forslag. Mikkel Hagedorns ‘bummelum’-idé, der først blev indsendt som en enkeltstående løsning, er virkelig godt set. Jeg glæder mig til at se flere ideer fra Mikkel.”

Men der skal også kåres en vinder. I denne uge har Dorte Nielsen valgt: Camilla Berlick

Hun begrunder valget: “Camilla har lavet en superflot løsning. Der er mange gode og finurlige ideer. Fleksibiliteten i hendes tænkning er høj – det betyder, at hun har skabt ideer, der konceptuelt dækker mange forskellige retninger. Jeg er særligt vild med Camillas ormevippe. Skægt!”

Hele Creative Thinker-serien, ‘Den Kreative Tænkers Hemmelighed’, ‘Opgavebog for Kreative Tænkere’ og ‘Opgavebog for Små Kreative Tænkere’, er på vej til Camilla Berlick. Stort tillykke! 

Denne uges opgave
Ugens opgave er at gå en tur, hvor du tager dig god tid, observerer og lader dig inspirere. La opgaven frit ud fra din gåtur, evt. med notesblok og kamera. 

Det styrker din evne til at se sammenhænge – og minder dig om, at du ikke kan gøre noget bedre for din kreativitet, end at gøre noget godt for dig selv. 

Opgaven er fra ‘Den kreative tænkers hemmelighed’, der er skrevet af Dorte Nielsen og Sarah Thurber. 

Opgave nummer 4.

Del din løsning af opgaven i kommentarsporet på Facebook-opslaget og vær med i konkurrencen om bøgerne i Creative Thinker-serien. 

God fornøjelse!