Kreativ konkurrence – opgave nr. 5

Emil Malte Simonsen,
emil.s@bureaubiz.dk

Vær med i konkurrencen om ugens opgave, der denne gang handler om at sammensætte ting på nye måder. Se sidste uges bud, og hvem Dorte Nielsen kårer til vinder.

Vi er nu nået til opgave 5 i vores konkurrence, der skal fremme kreativ tænkning. Men før vi stiller ugens opgave, skal vi kåre sidste uges vinder.

Her er de indsendte bud: 

Thomas Erik Fuglsang-Madsen

Signe Olga Emilie

Maria Skorik

Melanie Vinther Nissen

Sebastian Benn

Vores enerådende dommer Dorte Nielsen, der i lørdags modtog The Alumni Achievement Award, som er den højeste udnævnelse, der gives fra det internationale kreativitetscenter i New York, hvorfra man har forsket i kreativitet i 70 år, er imponeret over ugens løsninger. Hun siger:

“I denne uge var der indsendt mange gode forslag og fantastiske observationer. Så det har været svært at vælge ugens vinder.”

Tvunget til at kåre én vinder, lander hun dog på … 

Thomas Erik Fuglsang-Madsen, der også var læsernes favorit med flest likes på opslaget. Dorte Nielsen begrunder valget således: 

“Thomas har lavet en herlig løsning. Han demonstrerer evnen til se på det samme som alle andre, mens han tænker noget helt andet. Rigtig fin observation, hvor gadens hajtænder fået en ny betydning. Løsningen er skitseret i en enkel stil. Det er super!

Tillykke til Thomas Erik Fuglsang-Madsen – og tak til alle for at deltage”

Denne uges opgave
Den 5. opgave er fra “Opgavebog for Små Kreative Tænkere”, der er skrevet af Dorte Nielsen og Katrine Granholm. Her handler det om at kombinere ting på en ny og uventet måde.

 
Del din løsning af opgaven i kommentarsporet på Facebook-opslaget og vær med i konkurrencen om bøgerne i Creative Thinker-serien. 

Til inspiration kan du se videoen herunder.

God fornøjelse med opgaven.