Kreativ opgave: Kig på snoren. Hvad kan du få ud af den?

Pia Osbæck
pia@bureaubiz.dk

42. Så mange kreative forslag kom der ind på sidste uges opgave. Se dem alle sammen i artiklen. Se også, hvem vinderen er. Denne uges opgave er nr. 6 ud af 7. Hvad kan du få ud af en snor?

Der var ikke færre end 16 forskellige bidragsydere med i alt 42 forslag til, hvordan sidste uges opgave kunne løses. Se dem nederst i artiklen. Vinderen blev Zacharias Kilpatrick med det innovative tørrestativ.
Fra dommer Dorte Nielsen lyder det:

“1000 tak for de rigtig mange løsninger, der er blevet sendt ind. Det er vidunderligt at se hvor meget, der kan komme ud af et piskeris. I alt blev der indsendt 42 meget forskellige forslag. Der er alt fra skøre og sjove løsninger til de mere originale og innovative idéer. Zacharias Kilpatrick har set på piskeriset på en helt ny måde. Han har skabt en ny sammenhæng og har lavet en opfindelse. Løsningen er innovativ og original. Den er et god bud på en helt ny og kreativ måde at tørre tøj på. God tænkt med et fint hint af humor.”

Stort tillykke til Zacharias Kilpatrick, der vinder to præmier i denne uge: et eksemplar af ‘Creative Thinker’s Rethink Book’ af Dorte Nielsen og Katrine Granholm og og en æske med ‘Brand Vision Cards’ af Dorte Nielsen og Ingvar Jónsson, der udkommer 1. juni.

Opgave nr. 6
De samme præmier er på højkant igen i denne uge. Denne uges opgave, opgave 6, kommer også fra ‘Creative Thinker’s Rethink Book’ og tager udgangspunkt i en snor. 
“Jeg ser frem til at se, hvad I får ud af snoren. Alt er muligt. Du kan bruge hele snoren eller dele af den. Det kan være en visuel observation, storytelling eller noget helt andet. Se på snoren og tænk: Hvad ellers kunne det være,” lyder det fra Dorte Nielsen.
 

(Illustration af Katrine Granholm)

Sådan deltager du
Du deltager i konkurrencen ved at uploade et billede eller en video i kommentarfeltet på Bureaubiz’ Facebook-opslag, hvor du viser, hvordan du løser opgaven.
 
De kreative forslag fra sidste uge:

Anja Rabek Nielsen:

Laura Aamand:

Maria N. Blicher:

Laura Lund Petersen:

Sofie K.G. Stokholm:

Daisie Fruelund Jensen:

   

 

Emily Athina Vidanovic:

 

Caroline Ryborg Kjeldsen:

 

Tobias Frydkjær Hansen:

Rikke Hjerresen:

Zacharias Kilpatrick:

Mona Lyngs Jakobsen:
  

Trine Lauridsen:

 

Simon Milfred:

 

Cecilie Ingrid Binger Christiansen:

Anders Bo Jensen:

Sofie Brixen: