Kreativ portal udbyder konkurrence om app

FiG

eBay skal have udviklet en app og har valgt at udskrive en konkurrence hos en ung dansk portal. Præmien er bl.a. et jobtilbud.

Sidste år kom Boblr.com i luften med tidligere Kontrapunkt-direktør, Malene Vejlsgaard som stifter.

Sitet tilbyder virksomheder at søge kreative løsninger ved at udskrive opgaver til de flere tusind medlemmer. I august havde Dong f.eks. en opgave om et kundeloyalitetsprogram i spil med en præmiesum på 100.000 kr.

Siden har flere andre firmaet brugt Boblr, og nu praler Malene Vejlsgaard så med at have landet eBay, der skal have udviklet en app.

Det er ikke en teknisk løsning, der efterspørges, men et innovativt og kreativt koncept til en app, som alle bare vil have – en app, der giver mulighed for at forbinde produkter og serviceydelser med private personer på en bekvem og spændende måde, og som gør livet lettere og sjovere.

Hos eBay Classifieds Group er målet med samarbejdet klart. Den mobile platform er fremtiden, og man ønsker at skabe en app, der sætter brugerne i fokus.

“Når eBay udvikler forretningen, er det altid med brugerne for øje. Det hele handler om at give brugere den bedste oplevelse, når de handler på vores sites – uanset om de køber eller sælger. Vi benytter Boblr, fordi vi ønsker at få mange nye og forfriskende perspektiver og idéer til, hvordan denne app skal se ud, og hvad den skal kunne,” siger Simon Karsø, der er kommunikationschef hos eBay Classifieds Group, Danmark.

Præmien er 12.500 Euro (tæt på 100.000 kr.) samt et jobtilbud hos E-bay.