Kunde & Co mister partner til Vestas

Peter Engholm
25@mail.dk

Niels Henrik Eriksen går efter 15 år på bureauside – heraf godt 12 år hos Kunde & Co – over på kundesiden. Hans stilling er endnu ikke blevet genbesat.

Et af de tunge navne i Kunde & Co, Niels Henrik Eriksen, har sagt farvel til bureauet, hvor han de seneste godt fire år har været partner og direktør.

Turen er gået til Vestas Wind Systems, hvor Niels Henrik Eriksen er tiltrådt stillingen som Senior Director i vindmølle-koncernens Global Marketing-afdeling.

Dermed fortsætter en klassisk trend hos bureauet; at afgive profiler til fremtrædende marketingposter på kundeside.

Skiftet er endnu så nyt, at Niels Henrik Eriksens post hos Kunde & Co endnu ikke er blevet genbesat, og der er ikke – officielt – taget stilling til, hvad hans afgang får af betydning i bureauets partnerstruktur.

40-årige Niels Henrik Eriksen har været på bureau de sidste 15 år. Og langt de fleste af årene har været hos Kunde & Co. I otte år var han Group Account Director på bureauet, hvorefter han – sammen med en anden tidligere Kunde-konsulent, Mads Toft – stiftede ContentCph – der i dag hedder Baby.

I 2010 vendte Niels Henrik Eriksen tilbage til Kunde & Co – til direktør-titel og partnerskab, eller LinkedIn’sk; Managing Partner.