Kunde & Co-partner bliver direktør for lektiehjælp

Peter Engholm,
journalist

GoTutor har hentet ny direktør hos Kunde & Co. Ambitionen er at være Danmarks førende inden for at tilbyde lektiehjælp.

Lindhardt og Ringhof Uddannelse – en del af Egmont – overtog sidste år majoriteten af GoTutor, som yder lektiehjælp og privatundervisning målrettet elever i grundskolen og på gymnasiet. Og nu får GoTutor ny direktør i form af Ruben Samuel Sørensen. Han kommer fra en stilling som partner og analysedirektør hos Kunde & Co.

”Siden min studietid har jeg selv været involveret i undervisning og lektiehjælp. Det har været en afgørende motivation for mit engagement, at GoTutor er et meningsfyldt projekt, som gør en stor forskel. For mig er det også vigtigt, at GoTutor nu er en del af Egmont, som via Egmont Fonden uddeler en del af overskuddet fra sine virksomheder til at hjælpe børn med udfordringer,” siger Ruben Samuel Sørensen om tilgangen til sit nye job.

Direktør for Lindhardt og Ringhof Uddannelse, Cliff Hansen, siger om ansættelsen:

”Med Ruben Samuel Sørensen har vi fundet den helt rigtige person til at stå i spidsen for vores ambitioner med GoTutor. Med alle vores øvrige undervisningsaktiviteter og forlagets mange forskellige ressourcer, materialer og eksperter har vi de ideelle forudsætninger for, at GoTutors undervisere kan gøre en større forskel, end de allerede gør nu. Sammen vil vi være Danmarks førende inden for at tilbyde lektiehjælp af højeste kvalitet.”

GoTutor har til formål at skabe ”selvtillid, trivsel og øget fagligt udbytte af undervisningen,” og underviserne tilbyder både korte og længere målrettede forløb med positiv læring ud fra elevens behov i f.eks. dansk, matematik, sprog og naturfag.

Ruben Samuel Sørensen er uddannet økonom fra Aarhus Universitet, og har læst på Rotterdam School of Management. Han arbejdede bl.a. som konsulent hos analyseinstituttet Nielsen, før han kom til Kunde & Co – her var han i godt syv år.

”Jeg har været så privilegeret selv at arbejde som tutor. Allerede i gymnasiet hjalp jeg med at undervise i tysk i 3.G, og i det efterfølgende sabbatår underviste jeg to 8. klasser i tysk. Jeg fandt ud af, at jeg er glad for at formidle komplekse ting og gøre dem enkle for andre. På HA-studiet underviste jeg i statistik, og i Holland underviste jeg privat, lige som jeg har afviklet kurser i Aarhus og København,” siger han.