Kunde & Co vinder global bureaukonkurrence

peng

Europa og USA bliver fokusområderne, når bureauet skal udvikle et koncept til en række produktlanceringer.

Kamera- og røntgenudstyr til tandlæger er givetvis avanceret – men ikke specielt sexy på et lille dansk marked. Men når markedet bliver internationalt og bureaukonkurrencen global, så ændres perspektivet en kende.

Kunde & Co har været i pitch med tre andre bureauer og kan nu tilføje Carestream Dental på kundelisten.

Carestream Dental er en del af den internationale medico-koncern Carestream Health, som med hovedkvarter i USA opererer i mere end 150 lande verden over. Koncernen producerer og markedsfører Kodaks dentale kamera- og røntgenudstyr, og er i færd med at harmonisere og konsolidere sin dentale division under Carestream navnet.

Og det er hér, at Kunde & Co kommer ind i billedet: At få slået det nye brandnavn – Carestream Dental – fast over for alverdens tandlæger.

“Vi har valgt Kunde & Co p.g.a. deres erfaring med internationale positioneringsopgaver. De forstår at integrere markedsføringen, så det bliver effektivt og skaber resultater,” siger Arnaud Cazimajou, marketingchef i Carestream Dental, i en fælles pressemeddelelse.

Europa og USA er fokusområder for en global positioneringsstrategi, og første konkrete projekt for bureauet bliver at udvikle et koncept til en række internationale produktlanceringer.

“Vi skal løse positioneringsopgaven for Carestream Dental operationelt, strategisk og kreativt og sikre, at der kommunikeres konsistent og markant. Målet er at fastholde og udvikle præferencen og loyaliteten blandt kunderne,” siger Jesper Søefeldt, account director hos Kunde & Co.