Kundemand skal bygge nyt digitalt bureau

Finn Graversen
fg@kabelmail.dk

Clienti i Aalborg har udskilt de digitale aktiviteter og hentet en mand fra kundesiden ind som ny direktør for det nye bureau.

Den kun tre år gamle bureau-succes i Aalborg, Clienti, har udvidet familien med et 100 pct. digitalt bureau.

Navnet bliver Clienti Digital og det starter med fem medarbejdere – hvoraf to er nye. Det gælder også direktøren for bureauet, der fundet på kundesiden.

Det drejer sig om Søren Braad Steen, der kommer fra en stilling som Head of Product hos Ebay Classifieds Group.

Ud over de fem medarbejdere vil der kunne trækkes på de øvrige kræfter i selve reklamebureauet Clienti.

“Men målsætningen er klart at tiltrække helt nye, kompetente medarbejdere til Clienti Digital”, siger Clientis adm. dir. Mette Danmark, og understreger, at etableringen af Clienti Digital er resultatet af en offensiv tankegang.

“Det nye Clienti Digital skal have afsæt i digital forretningsudvikling og sikre virksomhederne målbar succes ved maksimal udnyttelse af deres online potentiale,” siger Søren Braad Steen.

For ca. et år siden etablerede Clienti bureau i Aarhus med Jesper Søderberg og Kim Michael fra Uncle Grey i spidsen. De er kommet godt i gang og der sidder nu fem medarbejdere hos Clienti i Aarhus.

Der er også kommet tre nye folk i Aalborg, så der nu er 30 fastansatte.

Til gengæld lykkedes det ikke så godt med bureauets indtog i København, hvor man gik sammen med to små bureauer. Parterne gik fra hinanden igen her i efteråret.