Lille digitalt bureau lander to store kunder

Finn Graversen
fg@kabelmail.dk

To store internationale projekter for bl.a. en af Danmarks største virksomheder skaber stor optimisme hos Loft37, som samtidig kan glæde sig over et stærkt regnskab.

Optimismen er ikke til at tage fejl hos Loft37. Det netop overståede regnskab viser vækst – men endnu vigtigere: Bureauet har landet to store kunder efter internationale konkurrencer.

Den ene er Rezidor Hotels, hvor man i første omgang skal fokusere på Radisson hotellerne. Projektet handler om hotellernes digitale tilstedeværelse mere bredt set.

“Vi er ikke programmører, så vores arbejde retter sig mod strategi og design,” siger adm. dir. Peter Leif Hansen og tilføjer:

“En servicevirksomhed som Radisson har selvfølgelig omfattende manualer for, hvordan kunderne skal opleve hotellerne og virksomheden, og den samme følelse skal opleves i den digitale verden.”

Der er tale om et europæisk projekt.

Den anden kunde er Novonordisk, hvor bureauet i forvejen stod på partnerlisten. Der er tale om et udviklingsprojekt på Novonordisk.com som også er vundet i en konkurrence.

“I første fase er der tale om en mere designorienteret ansigtsløftning. Men det er en stor opgave, for der er mange målgrupper – både eksterne og interne – samt andre forhold, der skal tages i betragtning. så det kommer til at strække sig over en længere periode,” siger Peter Leif Hansen og føjer til, at der senere er mere på vej.

Loft37 er et lille bureau, hvis koncept er at være superspecialiseret på design og koncept. Det seneste regnskab viser fremgang på toplinien.

“Vi mærkede finanskrisen for et par år siden, men nu er den helt væk hos os. Vores pipeline har aldrig været stærkere – der er andre nye kunder på vej end Rezidor og Novonordisk,” siger adm. dir. Peter Leif Hansen.

Han forventer, at bureauet skal opnormeres på grund af de nye kunder.

Nøgletal for Loft37

  • Bruttoavance 6,1 mio. kr. +17,3 pct.
  • Bruttoavance pr. medarbejder 1,017 mio. kr. -2,2 pct.
  • Lønandel 61,3 (57,8)
  • Resultat af primær drift +1,127 mio. kr. -2,7 pct.

    Bruttoavance er estimeret af Bureaubiz