LinkedIn åbner nordisk kontor

peng

Netværket satser nordisk og åbner kontor i Stockholm, der skal hjælpe medlemmer og kunder i Danmark, Sverige, Norge og Finland med bl.a. ansættelses- og marketingløsninger.

LindkedIn, der er verdens største professionelle sociale netværk med mere end 100 mio. medlemmer verden over, åbner nu et kontor i Stockholm. Herfra vil et nyt LinkedIn-team håndtere LinkedIns voksende kundebase og mere end to mio. nordiske medlemmer.

Stockholm bliver det femte LinkedIn-kontor i Europa. Ariel Eckstein, adm. dir. for LinkedIn EMEA, er ansvarlig for åbningen af kontoret i Stockholm. Herfra vil han drive virksomhedens forskellige forretningsmodeller, der består af ansættelses- og marketingsløsninger samt medlemsabonnementer.

I den nærmeste fremtid vil LinkedIn have et større fokus på medlemsengagement, marketing og udvikling af kunderelationer.

“Der er næsten 25 mio. europæere, der etablerer en professionel identitet, bygger netværk, og opnår indsigter i de mange muligheder på LinkedIn. De nordiske lande er blandt de markeder i verden, hvor folk bruger internettet mest, som også afspejler sig i deres brug af professionelle online netværk. Vi udvider for at levere bedre support til medlemmer og vores voksende kundebase,” siger Eckstein i en pressemeddelelse.

LinkedIn, der er grundlagt i 2003, får omtrent en million nye medlemmer hver uge, svarende til et nyt medlem hvert sek. Virksomheder som FinAir, Statoil og Visit Denmark bruger LinkedIns Marketing Solution-produkter til at forbinde deres produkter og services med LinkedIns medlemmer.