Magnetix udvider partnerkredsen

Finn Graversen
fg@kabelmail.dk

Bureauet har optaget en partner mere i ejerkredsen, og har ambition om at udvide med flere nye partnere.

Et bureau med 50 medarbejdere kræver en helt anden ledelsesmæssig organisation end et bureau med det halve, hvor en smal ledelse bedre kan holde styr på tropperne.

Det er baggrunden for en række initiativer i Magnetix, som bl.a. har ført til, at it-chefen, Christian Nøhr er blevet optaget som partner.

“Vi vil desuden gerne have flere partnere. for os er det et spørgsmål om at fremtidssikre virksomheden og sikre fastholdelse af centrale folk”, fortæller adm. dir., Martin Bochineck.

Ved udgangen af 2008 var bureauets ejerkreds ham selv sammen med Christina Rind Helsbro samt Umwelt-ejer Steen Søndergaard og Jan Henrik Sørensen, der er chef for strategiafdelingen, man har fælles med Umwelt.

Ud over ønsket om at udvide partnerkredsen har bureauet også etableret et seniorlag som del af ledelses-strukturen. Dette er den primære årsag til, at gennemsnitslønnen på bureauet i 2008 steg med 5 pct. til 566.333 kr.

“Seniorlaget er etableret, fordi vi fra øverste hold i højere grad skal lede gennem andre, når bureauet er blevet så stort, som det er. Men sådan et lag er dyrt i drift”, siger Martin Bochineck.