Mannov ansætter Corydons spindoktor

Finn Graversen
fg@kabelmail.dk

DR og politik har hidtil udgjort cv’et. Nu bliver karrieren meget mere kommerciel.

Tidligere Finansminister, Bjarne Corydon, er gået over i den kommercielle verden med et job hos McKinsey. Og nu følger hans tidligere spindoktor, Sten Kristensen, efter.

Sten Kristensen er blevet ansat som senior-konsulent hos Mannov, der er et af Danmarks største PR-bureauer.

”I mine øjne har vi gjort lidt af et scoop. Jeg forventer, at Sten med sin alsidige erfaring og specifikke viden om specielt det politiske system og krisehåndtering vil blive en stor gevinst for Mannov og ikke mindst vores kunder. Og så er Sten en rigtig fin fyr – og en god nordjyde – så jeg er sikker på, at han også på den måde vil passe rigtig godt ind i Mannov,” siger adm. dir. Reinholdt Schultz.

Sten Kristensen er uddannet journalist, og har en længere karriere hos DR, før han gik over i den politiske verden som pressechef hos Socialdemokraterne, Fra 2011-15 var han så særlig rådgiver i Finansministeriet.

Det er et karriereforløb, der lugter mere af idealisme end kommercialisme, så det ligner et markant job-skift.

”Jeg vil gerne prøve noget helt nyt, hvor jeg samtidig kan bruge den viden, jeg har, i nye sammenhænge,” siger Sten Kristensen og fortsætter:

”Jeg ser det som en ny faglig udfordring. For mig handler det derfor ikke så meget om idealisme kontra ikke-idealisme, men mere om at prøve helt nye græsgange. Det glæder jeg mig til. Og det kommercielle ser jeg slet ikke som noget negativt. Tværtimod. Og så kan jeg godt lide at være i berøring med forskelligartede opgaver, der skal løses for en bred vifte af kunder.”