Markant fremgang i webbureau

Finn Graversen
fg@kabelmail.dk

Subsero tog i 2010 grundigt revanche oven på et sløjt 2009. Bureauet gik frem på alle parametre.

Da Kristoffer Hamborg i sommer overtog rollen som adm. dir. i Subsero kunne han prale med et 1. halvår, der var gået rigtig godt, hvorfor en lønnedgangsordning var blevet til en lønopgangsordning.

2. halvår stod ikke tilbage for 1. halvår, og derfor taler Subsero nu om et rekordgodt regnskab.

“For os endte krisen i slutningen af 2009, og siden har vi stort set uafbrudt haft forrygende travlt. Der er virkelig blevet knoklet for det, og selv om vi i løbet af året er vokset fra 9 til 13 medarbejdere, opslår vi senere på ugen 3 yderligere stillinger, så vi kan fastholde vores momentum i markedet.”, Kristoffer Hamborg.

Han overtog ledelsen fra Stig Andersen – der så til gengæld overtog formandsposten fra Kristoffer Hamborg. De byttede kort sagt plads.

Subsero karakteriserer sig selv som både et web- og et reklamebureau.

“Vi mærker stærkt, at flere og flere virksomheder orienterer sig mod løsninger, hvor nettet bliver den centrale kampplads om kundernes gunst. Til forskel fra rene webbureauer tager vi med vores baggrund gerne hele marketingprocessen og ser således massekommunikation som et nyttigt støtteredskab til at få folk ind på nettet. Herinde kan vi så bringe dem i tættere dialog og interaktion med det enkelte mærke. Den procestilgang til markedsføring og salg har også betydet, at vi ydelsesmæssigt har fulgt kunderne og lavet et stigende antal tv-reklamer som trafikskaber til løsninger på nettet.”, siger Kristoffer Hamborg.

Flere af de mangeårige kunder har været meget aktive i 2010, men der er også kommet en del nye til. Blandt dem finder man Ekspres Bank, PwC, Haveselskabet og Dansk Golf Union.

Nøgletal for Subsero

  • Bruttoavance 10,8 mio. kr. +61,2 pct.
  • Bruttoavance pr. medarbejder 981.818 kr. +46,5 pct.
  • Lønandel 56,8 (81,5)
  • Resultat af primær drift +2,474 mio. kr. (-0,172 mio. kr. i 2009)

    Bruttoavancen er estimeret af Bureaubiz