Markant jobskift: Fra 25 år i spidsen for PR-bureau til Novo

Finn Graversen
fg@kabelmail.dk

Det nye job gælder kommunikation og stakeholder relations hos Novo Nordisk Fonden og Novo A/S

Steffen Lüders har igennem 25 år sat sit præg på PR-branchen med base hos Mannov. Men den 1. juni slutter bureaukapitlet af hans karriere.

Her tiltræder han et nyt job som chef for kommunikation og stakeholder relations i Novo Nordisk Fonden og datterselskabet Novo A/S. Et jobskift, som han ikke selv havde set komme.

”Jeg havde forestillet mig at blive i Mannov resten af mit liv og fortsætte med at løse spændende og udfordrende opgaver for vores kunder. Hvad kunne være bedre,” siger Steffen Lüders og fortsætter:

”Men så fik jeg en mulighed, som jeg ganske enkelt ikke kunne sige nej til. Novo Nordisk Fonden og Novo A/S, der er fondens investeringsselskab, har i kraft af sin størrelse, fokus og visionære perspektiv en overordentlig stor betydning for vores samfund, som bestemt ikke vil blive mindre i de kommende år. Det glæder jeg mig til at være en del af.”

Hans seneste rolle hos Mannov har været som arbejdende bestyrelsesformand – men han har også nået at være adm. dir. i 20 år.

“Steffen byggede Mannov op fra at være et lille bureau til at være Danmarks største på cirka fem år. Men mere vigtigt fik han i sine 20 år i spidsen for Mannov sat nye standarder for Mannovs og PR-branchens arbejde og omdømme. Samtidig lykkedes det at skabe en uformel arbejdsplads med høje ambitioner, stor individuel frihed og et godt kammeratskab”, siger Reinholdt Schultz, der har været hos Mannov i 20 år og har været adm. dir. siden 2012.

Ny bestyrelsesformand for Mannov er Mads Aagaard Winther, der har været med i bestyrelsen siden 2011 og repræsenterer hovedaktionæren, WPP. Steffen Lüders bliver i bestyrelsen og beholder en ejerandel.