Markedsførings formand erstatter Markedsførings direktør

Peter Engholm
25@mail.dk

Huset Markedsførings bestyrelse handlede hurtigt i forhold til at finde en erstatning for Thomas Ladefoged på posten som adm. direktør.

Thomas Ladefoged har valgt at tage imod et job som generel manager for AdPeoples danske kontor. Ny direktør bliver Markedsførings hidtidige formand, Michael Raffnsøe, der tiltræder, når han har afviklet sine engagementer hos Blockbuster.

Mchael Raffnsøe bliver den fjerde direktør siden 2007 – og den anden formand, der bliver direktør.

I 2007 blev daværende formand, Christian Bjerring, direktør. Da han i slutningen af 2008 fratrådte, overtog Steen Jespersen for en kortere periode direktørrollen, indtil Thomas Ladefoged i foråret 2009 tiltrådte.

Ny formand er Clear Channels adm. dir., Henrik Sørensen, og det er ham, der forklarer, hvordan man har håndteret ansættelsesproceduren.

“Tidligere – før Thomas Ladefoged – var det lidt turbulent. Derfor opfordrede den resterende del af bestyrelsen Michael Raffnsøe til at søge stillingen. Han er i vores øjne den perfekte kandidat – han har haft ledelsesansvar fra bl.a. Saatchi, han kender reklamebranchen, han kender bestyrelsen, og han kender Huset Markedsføring. Det er sjældent, at man som ansætter står i dén situation – og det er også grunden til, at vi ikke slog stillingen op,” siger Henrik Sørensen.

Så har det ikke taget lang tid at ansætte kandidaten …

“Vi har brugt den tid, der skulle til. Og jeg er tryg ved den grundige proces: En ansættelsesudvalg har taget referencer og holdt Michael Raffnsøes cv op imod jobprofilen. Men vi har handlet hurtigt, for umiddelbart efter Thomas Ladefogeds opsigelse opfordrede vi Michael Raffnsøe til at søge stillingen. Han udbad sig betænkningstid og meddelte derefter, at han var interesseret – hvilket vi er glade for,” siger Henrik Sørensen.