Markedsførings chefredaktør stopper

Pia Osbæck
pia@bureaubiz.dk

Andreas Marckmann Andreassen skal til Fagbladet Folkeskolen, hvor han skal være både chefredaktør og administrerende direktør.

Andreas Marckmann Andreassen, der har været chefredaktør i Huset Markedsføring i knap halvandet år, har fået nyt job. Han skal være ny ansvarshavende chefredaktør og administrerende direktør hos Fagbladet Folkeskolen, hvor han får 15 medarbejdere under sig. 

”Jeg kan ikke komme i tanke om en vigtigere mission end at kæmpe for den danske folkeskole og bidrage til, at lærerne kan gå klogere og gladere på arbejde hver dag. Nu glæder jeg mig først og fremmest til at møde redaktionen og komme i gang,” siger Andreas Marckmann Andreassen i en pressemeddelelse.

Fra Fagbladet Folkeskolens bestyrelsesformand, Magne Vilshammer, lyder det:

”Andreas har en stærk publicistisk kerne, en tydelig begejstring for stofområdet og erfaring med at lede fagmedier gennem en digital omstilling. Han er præcis det, vi har brug for, for at videreudvikle det gode arbejde, Folkeskolen gør i dag.

Før han kom til Markedsføring, var Andreas Marckmann Andreassen ansat som digital chef og nyhedsredaktør på Fagbladet Journalisten i otte år. Han har tidligere arbejdet hos bl.a. P1 Dokumentar og Dansk Røde Kors.

Andreas Marckmann Andreassen overtager efter Hanne Birgitte Jørgensen, der efter knap 13 år på Fagbladet Folkeskolen går på pension. Virksomheden Fagbladet Folkeskolen ApS ejes af Danmarks Lærerforening og Stibo Complete.