Mary hyrer reklamebureau

Finn Graversen
fg@kabelmail.dk

Kronprinsessen har både lagt navn til og er formand for Mary Fonden, som nu har indgået samarbejde med et bureau, der på det seneste har landet flere betydelige kunder.

Kronprinsessen er stærkt engageret i sociale forhold gennem Mary Fonden, hvor hun er formand. Nu har hun så hyret et reklamebureau til at hjælpe med branding og kommunikation.

Det drejer sig om McCann Copenhagen, som på det seneste har været meget i vælten med både opkøb, alliancer og nogle prestigebetonede nye kunder i form af globale projekter for både Carlsberg og Tuborg.

Mary er ikke mindre kendt – men en kunde af en helt anden karakter. Ikke bare fordi det er en kongelig kunde, men også fordi adm. dir. Morten Ingemann ikke her kan bogføre en omsætning, som kan være med til at betale lønninger. Tværtimod.

Det er nemlig en pro bono kunde.

“Vi har haft en meget konstruktiv og god dialog med Mary Fonden om fremtidig løsning af deres branding- og kommunikationsrelaterede opgaver. For os som bureau er Mary Fonden en utroligt spændende samarbejdspartner, som arbejder professionelt, engageret og målrettet for at afhjælpe social isolation. Det formål vil vi meget gerne tage et medansvar for som pro bono samarbejdspartner – og som mennesker,” siger Morten Ingemann.

Han kan desuden fortælle, at bureauet har flere medarbejdere, der tidligere har arbejdet med Mary Fondens branding og kommunikation.

“For dem er det en glæde igen at få lejlighed til igen at arbejde med Mary Fonden,” siger Morten Ingemann.

Mary Fondens grundtanke er, at “alle har ret til at høre til. Vores formål er at forebygge og afhjælpe social isolation, fremme tolerance og forståelse for forskellighed og skabe håb,” som det beskrives på hjemmesiden.

“Jeg tror, det ligger naturligt i os alle at frygte ikke at høre til. Vi har alle behov for at føle os som en værdifuld del af et fællesskab. Alle har ret til at høre til, og det er grundlaget for Mary Fonden,” som et citat fra Kronprinsessen selv lyder på hjemmesiden.

“For os spiller det først og fremmest en afgørende rolle, at Mary Fonden er en professionel, dygtigt og dynamisk drevet fond med en stor indsigt i sociale emner og professionelle partnerskaber – en fond der allerede har skabt flotte resultater og gjort en forskel for mange mennesker. At det hele så er skabt i kraft af en fagligt dygtig, dybt engageret og visionær bestyrelsesformand – Kronprinsessen – med et oprigtigt ønske om at hjælpe udsatte mennesker gør bestemt ikke vores motivation ringere.” siger Morten Ingemann.