MEC Danmark har fået ny adm. direktør

Finn Graversen
fg@kabelmail.dk

Jannek Bejtrup stopper, og nordisk chef, Claus Gilbert Clausen, overtager rollen.

MEC Danmarks adm. dir. Jannek Bejtrup har besluttet sig for at stoppe. Han erstattes af Claus Gilbert Clausen, der også er nordisk chef.

Men når han skal til at have ansvar for både Norden og Danmark, bliver der behov for at sætte et nyt hold omkring i MEC Danmark, og det vil også ske.

Det er dog endnu ikke helt på plads, og Claus Gilbert Clausen håber at kunne offentliggøre det i løbet af en uges tid.

Ledelsesændringerne kommer oven på et 2009, som var et magert år for MEC Danmark.

Indtil dette forår bestod MEC Danmarks ledelse af Jannek Bejtrup og Jan Nielskov. Men sidstnævnte forlod jobbet i foråret, og siden har Jannek Bejtrup været konstitueret som bureauets adm. dir.

Men nu har han altså besluttet sig for også at forlade MEC. Det sker af familiære årsager, idet han er bosiddende i Århus, og jobbet som adm. direktør indebærer en del tid i København.

“Hensynet til mine børn og familie vejer tungere og er desværre ikke foreneligt med jobbet som Managing Director for MEC Danmark, hvor min tilstedeværelse er påkrævet i København de fleste af ugens dage. Jeg har derfor fundet tiden rigtig, efter 3 år som Managing Director, til at søge nye udfordringer i det jyske,” siger Jannek Bejtrup.