MEC-direktør stopper: 40 års fødselsdag er tid til nye udfordringer

Finn Graversen
fg@kabelmail.dk

Mediaedge:cia har hidtil haft to sideordnede administrerende direktører. Nu er der kun en, og der skal sættes et nyt hold.

16 år hos Mediaedge:cia – heraf et par stykker i London – og de senere år som en af to sideordnede administrerende direktører. Og så en 40 års fødselsdag.

“Tanken er poppet fra tid til anden – lysten til at prøve noget helt andet. Men skal det være, så skal det være før, jeg bliver for gammel, så da jeg blev 40 tog beslutningen form,” fortæller Jan Nielskov, der har delt ledelsen af bureauet med Jannek Bejtrup.

Han stopper først efter sommeren og har i den seneste tid været rundt hos kunderne.

“Det eneste jeg har besluttet, er at jeg ikke skal lave det samme som hidtil. Ellers er jeg fuldstændig åben. Men vi har gjort det sådan, at jeg ikke skal søge noget andet i det skjulte,” siger Jan Nielskov.

Oven på hans beslutning er Jannek Bejtrup nu ene om at være adm. dir. for bureauet.

Men Jan Nielskov’s afgang kan godt udløse forskellige andre rokader.

“Jannek er managing director, men hvad er det for hold, der skal stilles omkring ham, og hvilke roller skal de forskellige spille. Det kigger vi på lige nu. For at bruge en sportsmetafor, så bliver det et spørgsmål om, hvilket spillesystem, vi skal spille efter,” siger Claus Gilbert Clausen, der er nordisk chef for Mediaedge:cia.