MEC genvinder stort detail-budget

Peter Engholm
peter@bureaubiz.dk

En lang række detail-budgetter er i spil for tiden. Da Jysk placerede sit budget, tabte MEC – nu genvinder bureauet et andet.

Dansk Supermarked, Coop, Jysk samt Steen og Strøm har i dette efterår en række budgetter i spil. Forleden blev konkurrencen hos Jysk afgjort til fordel for Carat i Aarhus – og dermed et farvel til MEC efter 20 års samarbejde.

Nu slår MEC igen – ved at genvinde Steen & Strøm som kunde. Det er en anerkendelse af bl.a. de digitale kompetencer og bureauets evne til at nytænke samarbejdet, der var udslagsgivende.

Steen og Strøms forretningskoncept er at eje, udvikle og administrere shoppingcentre placeret i attraktive handelsbyer. For nærværende administreres 16 shoppingcentre i Danmark, herunder Field’s i København , Bruuns Galleri i Århus og Kolding Storcenter. Visionen er at ”berige moderne shopping” samt at være den førende i Skandinavien inden for udvikling og administration af shopping centre.

”Vi valgte at gå i bureau-udbud efter et langt og godt samarbejde med MEC – ikke fordi vi var utilfredse, men med de forbrugermæssige samt digitale udfordringer, vores centre står over for, ville vi sikre os at stå med en optimal bureaukonstellation,” siger Claus Tüchsen, Marketing Director hos Steen og Strøm.

Han begrunder genvalget med, at MEC formåede at nytænke samarbejde og at demonstrere forretningsforståelse og overblik i et komplekst marked.

“Vi har adgang til strategiske ressourcer samt kompetencer, der kan hjælpe os med at løfte hvert enkelt centers plan ind i en digital tidsalder og samtidig tilgodese synergien på tværs af centrene”.

Hos MEC kalder Uffe Henriksen, CEO, Steen og Strøm for en yderst interessant kunde, hvis koncept er forankret i retail – et område, der er under markant forandring. 

”Det er altid en udfordring at skulle forsvare et langvarigt samarbejde, så vi er meget glade for, at Steen og Strøm kunne se fornyelsen og kompetencen hos os. Det er godt at se, at vores indsats inden for digital, analyse samt data management har båret frugt.”