Mediabureau-direktør bliver direktør i outdoor-selskab

Pia Osbæck
pia@bureaubiz.dk

Vizeums COO skifter spor og bliver kommerciel direktør hos AFA JCDecaux.

Casper Claudius Gregersen siger farvel til Vizeum Danmark, og stillingen som COO. I stedet skal han fra 1. februar være commercial director hos AFA JCDecaux.

Det er muligheden for at arbejde med et medie under markant udvikling, der har fået Vizeum-direktøren til at skifte spor.

”Jeg ser et enormt potentiale i at udbygge AFA JCDecaux’ førende markedsposition på det danske, såvel som det nordiske outdoormarked. Outdoor er et fantastisk medie til at generere høj nettodækning kombineret med et højt frekvensniveau,”, siger Casper Claudius Gregersen i en pressemeddelelse.

Casper Claudius Gregersen har været hos Vizeum siden 2013 og før det var han hos Carat i en årrække.

Og selvom det umiddelbart er mediabureaubaggrunden, han er valgt på, så har han faktisk også været ansat hos konkurrenten, Clear Channel.

”Med ansættelsen af Casper, har vi blandt et meget stærkt felt af kandidater valgt en profil, som via sin baggrund fra bureausiden har et indgående kendskab til den digitale udvikling, der nu går hånd i hånd med outdoor-markedet. Caspers solide erfaring og stærke medie- og forbrugerindsigt sikrer AFA JCDecaux’ fortsatte fokus på at udbyde innovative outdoorløsninger,” siger adm.dir. Anders Axelsen.