Af Finn Graversen fg@kabelmail.dk

Vores alle sammens elektroniske postkasse har været på jagt efter en ny adm. direktør. Valget faldt på Mediacoms nordiske CEO.

For havlandet år siden rykkede Ulrik Falkner Thagesen op i Mediacom-hierarkiet og blev nordisk CEO. Nu vælger han så at rykke videre.

Og det bliver helt væk fra Mediacom. Ulrik Falkner Thagesen er nemlig blevet udpeget som ny adm. direktør for e-Boks.

Umiddelbart erstatter han Thomas Fjeldberg. Men reelt er det afløseren for Henrik Andersen, der igennem 2015 byggede e-Boks op til at blive vores alle sammens elektroniske postkasse med 11 mio. nordiske brugere og mere end 30.000 virksomheder i kundebasen.

Henrik Andersen valgte at stoppe i foråret, og siden har Thomas Fjeldberg været konstitueret som adm. dir.

”Med Ulrik som ny adm. direktør står vi med en stærk profil, der kan videreudvikle og samle hele organisationen om de ambitiøse vækst- og indtjeningsmål, der er lagt for selskabet. e-Boks er en virksomhed som har skabt store forandringer og fremmet digitaliseringen i det danske samfund, men vi er nu klar til næste skridt. Vores ambition er at blive markedsledende i Norden inden for vores felt,” siger bestyrelsesformand Freddy Haraldsen og fortsætter:

“Ud over de ledelsesmæssige erfaringer fra en kunde- og forretningsorienteret nordisk og international virksomhed, så bringer Ulrik Falkner Thagesen værdifulde erfaringer fra en branche under stor digital omstilling, og netop forståelsen for den digitale kunde og bruger er nøglen til de løsninger, e-Boks skal levere i markedet.”

Kommentarer

Få nyhedsbrev

Tilmeld dig Bureaubiz’ ugentlige brief om bureauer, reklamefolk og marketing - og kom bedre rundt om branchen hver dag.

Tilmeld nyhedsbrev
En del af Creative Club