Mediacom opruster med mobil iværksætter

Finn Graversen
fg@kabelmail.dk

Associeret partner lyder stillingsbetegnelsen. Det er ikke en ny, men det er en sjælden stillingsbetegnelse på bureauet, og den dækker over en særlig type ansatte.

Når man finder gode folk, som er for driftige til blot at blive ansat, så må man gå utraditionelle veje.

Det har Mediacom gjort med ansættelsen af Peter Grumsen. Han er meget mere iværktsætter, og har i de senere år opbygget betydelig ekspertise i mobilmarkedet og senest i udvikling og produktion af apps.

Hos Mediacom bliver han associeret partner.

“Vi har i forvejen Søren Bechmann ansat på samme titel. Det dækker bl.a. over, at både han og Peter Grumsen har nogle egne aktiviteter, som de praktiserer ved siden af deres ansættelse,” siger adm. dir. Ulrik Falkner Thagesen og fortsætter:

“Når man har at gøre med driftige folk, som kan have svært ved at være almindelige ansatte, og som vi meget gerne vil knytte til os, så må man gå mere utraditionelle veje.”

Ulrik Falkner Thagesen understreger dog, at Peter Grumsen som sådan er ansat hos Mediacom. Der er ikke tale om en løs alliance.

Ulrik Falkner Thagesen ser Peter Grumsen som en klar oprustning på det mobile område.

“Vi var blandt de første til at investere i det mobile område, og det har udviklet sig således, at Steffen Krabbenhøft fornylig blev udnævnt til Head of Mobile i EMEA for MediaCom. Det betyder i det daglige kontakt med over 35 mobile specialister i primært Europa samt en lang række globale leverandører,” siger Ulrik Falkner Thagesen og fortsætter:

“Peter er primært ansat med henblik på de danske kunder, men man kan ikke udelukke, at han også kommer til at beskæftige sig med internationale projekter. Steffen Krabbenhøft er stærk på rådgivningen, mens Peter kan supplere med stor erfaring i hele pakken at bringe et projekt fra A-Z. Ved at kombinere hans produktions-ekspertise med rådgivningen er det ambitionen, at der vil opstå nye visionære og inspirerende løsninger.”

Peter Grumsen kommer fra Balleby & Grumsen der var med til at kick-starte det mobile annoncemarked og siden blev solgt til Adquota. Balleby & Grumsen har også været involveret i produktion af en række mobilapplikationer for blandt andre Dong, Tuborg og XL-Byg. Før den tid var Peter Grumsen blandt andet stifter af TradePeople og direktør for EventPeople samt adm. dir. for 727 CPH.

Desuden har han i den senere tid lavet en del iPad applikationer, som er produceret til mange forskellige typer virksomheder som i stigende grad er begyndt at bruge tablets i deres arbejde med fx at optimere salgsprocesser. Det er dette forretningsområde, han fortsat vil arbejde med

”Applikationer til tablets er et fokusområde hos mange virksomheder. Danmark er et af de lande, som har taget bedst i mod iPad’en på verdensplan og med den, har virksomhederne for alvor fået øjnene op for, at udviklingen af interne applikationer kan bidrage enormt til at optimere arbejdsprocesser og spare både tid og penge for virksomheder,” siger Peter Grumsen og tilføjer, at hans arbejde med disse virksomheder, selvfølgelig også rummer mulighed for, at Mediacom bringes i spil, hvis de får behov for et bredere sæt af ydelser.