Medstifter af Konstellation flytter til London

Peter Engholm
peter@bureaubiz.dk

Rune Bromer, tidl. medstifter af Konstellation, bliver COO i Tamoco – en lokationbaseret virksomhed med bl.a. Ikea, Carlsberg og Uber på kundelisten.

I efteråret købte Republica digitalbureauet Konstellation. Kun én af partnerne, Thomas Pries, fortsatte hos Republica, mens Nicolai Elmqvist og Rune Bromer valgte at gå nye veje.

Og Rune Bromers nye veje fører nu til London. Her bliver han Chief Operating Officer hos Tamoco, en tech-virksomhed stiftet af Sam Amrani.

Tamoco fokuserer på lokationbaseret teknologi til brands og annoncører.

Ansættelsen af Rune Bromer skal også ses i forhold til, at Tamoco – der bl.a. har Ikea, Uber, Vodafone og Carlsberg på kundelisten – lægger op til en kapitaludvidelse senere på året.

Sam Amrani siger:

”Vi er begejstrede over at have fået Rune ombord i en så vigtig periode for vores virksomheds udvikling. At få en så erfaren person på holdet er faktisk en bedrift fra vores side og viser vores evne til at tiltrække talent, der deler vores vision.”

Rune Bromer får til opgave at ruste holdet til ikke blot en kapitaludvidelse, men også en international ekspansion i år.

”Selv om virksomheden er stiftet for over tre år siden, er der fortsat utroligt meget potentiale, der venter på at blive forløst. Markedet efterspørger i dén grad location-baseret teknologi, og Tamoco har hele tiden ligget langt fremme – og det afspejler sig bl.a. i en imponerende kundeliste,” siger Rune Bromer.

Han tilføjer:

”Det er fantastisk at blive en del af Tamoco-holdet, hvor vækst og innovation er i fokus for ydelserne. Det bliver et nyt kapitel, når jeg og min familie flytter til London.