Medstifter forlader Far From Hollywood

Peter Engholm
25@mail.dk

Holdet splittes. Den ene stifter fører produktionsselskabet videre – den anden arbejder på et nyt set-up.

Opdateret. ”Efter 8 sjove, fantastiske, gode, dårlige, forfærdelige og fede år, har jeg valgt at træde ud af Far From Hollywood, som jeg selv var medstifter af i slutningen af 2004.”

Sådan lyder beskeden fra producer Morten Hoffmann, der begrunder sit farvel til Far From Hollywood med, at han efter de mange år har behov for at se sig selv i en ny sammenhæng.

”…og så skal man stoppe, mens legen er god,” mener Morten Hoffmann, der understreger, at hans farvel sker uden dramatik.

Han fortsætter sit engagement i det internationale netværk, Modern Media Corp, som han har været med til at stifte sammen med bl.a. medejeren af Far From Hollywood, producer Stefan Danholm. Netværket består af uafhængige selskaber i Frankrig, Finland, Norge, Letland og Vietnam, som både Morten Hoffmann og Stefan Danholm har ejerskab i.

Morten Hoffmann arbejder på ”et nyt set-up her i København” og siger til Bureaubiz:

“Som entreprenør har jeg behov for at starte noget nyt op. Det er for tidligt at sige noget konkret om nu, men jeg vil åbne op for nye kanaler. I dagens mediebilledet skal man kunne levere på den brede palette.” 

Stefan Danholm fører Far From Hollywood videre:

”Det er ganske udramatisk. Vi var ikke 100 procent enige om vejen, og så giver det god mening at splitte holdet op og stoppe, mens legen er god. Morten ønsker at gøre noget på egen hånd, på samme måde som jeg kan være enerådende i Far From Hollywood. Jeg kommer til at være mere opportunistisk i at få levende billeder ud på mange platforme,” siger Stefan Danholm.