Af Pia Osbæck osbaeckpia@gmail.com

Playground er bureauet, der har skabt kampagnen, som udover den unge generation også har mindre iværksættere som målgruppe.

Microsoft lancerer en ny kampagne, der både skal nå den unge generation og de mindre virksomheder.

Kampagnen, der skal brande Office 365, er bygget op omkring et videounivers, hvor man følger ekstremsportsudøvere, der alle har skabt en forretning gennem deres passion.

Det er bureauet Playground , der har udviklet kampagnen og produceret tre forskellige film. Kampagnesitet er designet og udviklet af det digitale bureau Plant.

Playgrounds to stiftere, Anders Bjørndahl og Nikolaj Vang, er selv med i de to første film for at fortælle deres historier.

De er begge passionerede skiløbere og altså iværksættere.

”Playground er et godt billede på en virksomhed, der benytter Office 365, og som består at folk, der er drevet af deres passion og fører deres drømme ud i virkeligheden, og på den baggrund skaber en forretning, ” siger Andreas Aksglæde Stahl, produktchef hos Microsoft.

Han fortsætter:

”Med Office 365 har vi en fantastisk løsning, der understøtter markedets behov såsom fleksibilitet, samarbejde og skalerbarhed i skyen, der er essentielle for især de nye generationer på arbejdsmarkedet.”

Derfor viser den tredje film en af Danmarks bedste surfere, Oliver Hartkopp, der som 16-årig blev en lille enmandsvirksomhed, da han flyttede til Klitmøller for at hellige sig sin sport 100%.

Christian Noer, Managing Director hos Playground Activation siger om kampagnen:

”Med udgangspunkt i Generation Y har vi skabt et univers baseret på stærke fortællinger i videoform. Filmene bliver promotet på Microsofts digitale og sociale kanaler, hvorfra man ledes til et kampagne-site, som samler indholdet, der kan kvalificere leads og øge kendskabet til de mange nye muligheder, der ligger i Office 365.”

Opgradér til BureaubizPro og bring dig og dine kollegaer i front med vigtig viden om bureaubranchen.

Kom på forkant med vigtig viden om bureau- og marketingbranchen. 

Med Bureaubiz Pro får du:

  • Regnskabsrapporten og/eller Konkurrenceanalysen digitalt 
  • Fuld adgang til Bureaubiz.dk
  • BureauNyt
  • PersonNyt
  • Bureaubattle
  • Bureaukalenderen
  • Brancheanalyser
  • Udbudsvagten
Køb nu

Kommentarer